Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

LG mottar mer enn 30 innovasjonspriser på CES 2024

CES-messen i Las Vegas starter ikke før i januar, men LG har allerede vunnet en rekke priser. For hva?

Skrevet av / 29.11.23 - 08:00
LG mottar mer enn 30 innovasjonspriser på CES 2024

LG Electronics imponerte mange under årets CES-messe, med blant annet den trådløse OLED M3. Og allerede nå har vi fått nyss i noen av nyhetene for CES 2024 på nyåret!

Amerikanske CTA (Consumer Trade Association), arrangøren av CES, er som vanlig tidlig ute med å kåre noen av innovasjonene for neste år. Det røpes allerede nå at LG kommer til å ta hjem mer enn 30 såkalte CES Innovations Awards for 2024. Nøyaktig hvilke produkter det gjelder, holder både LG og CES imidlertid ganske så tett om.

Les også TIME: LGs trådløse OLED kan endre livene våre LGs toppmodell OLED M3 hedres av TIME Magazine.

LG vinner 33 CES 2024 «Innovations Awards» priser

Av de hele 33 CES innovasjonsprisene som LG etter planen vil motta på CES 2024, har 15 blitt tildelt ulike LG TV-er. Men av alle disse er det foreløpig bare én som er offisielt bekreftet, nemlig «koffert-TV-en» LG StanbyME Go som vi allerede kjenner til.

De øvrige utmerkelsene skal blant inkludere hele 15 priser innen TV, hvorav 12 til OLED-TV. Det skulle ikke forundre oss om dette gjelder neste generasjons OLED-modeller som C4 og G4. Det vil være 12. året på rad at selskapets OLED-TV-er har mottatt CES Innovation Awards.

CES Innovation Awards 2024. (Foto: CES/CTA)
Les også Hisense hever lista med ny flaggskip-TV Hørte vi 110 tommer og 10.000 nits?

Det nevnes også at noen av innovasjonsprisene går til LG lydplanker, samt bærbare høyttalere i XBOOM-serien. LGs nyeste Smart-TV brukergrensesnitt, webOS 24, skal også være med på listen.

Ellers har LG Home Appliance også tatt hjem priser for LG Signature vaskemaskin og tørketromler. Og fra PC-avdelingen (LG Business Solutions) skal det være utmerkelser til LG UltraGear Gaming Monitors, LG SMART Monitor, LG gram bærbare datamaskiner og LG CLOi ServeBot.

Den komplette listen med alle detaljer, modellnavn etc, er ennå konfidensiell, men vil bli kunngjort under den offisielle åpningen av CES 2024 (CES Unveiled) 7. januar. Lyd & Bilde er selvfølgelig på plass.

Les også Er det ikke snart vaskedag? LG har skapt en pen og avansert vaskemaskin og tørketrommel i ett, med mange smarte funksjoner.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top