Nyhet

LG lanserer StanbyME Go: TV i en stresskoffert

LG har laget en batteridreven TV du kan ta med deg ut på tur.

Skrevet av / 20.08.23 - 11:11
LG lanserer StanbyME Go: TV i en stresskoffert

LG er mest kjent for sine OLED TV og PC-skjermer i mange ulike størrelser, men av og til hender det at designavdelingen deres gjør noen kreative krumspring. Et av de nyeste eksemplene på det er StanbyME Go, som er en 27-tommers LCD-TV bygget inn i en slank og elegant stresskoffert i hardplast. Ja du leste riktig – en stresskoffert med innebygd TV!

Ikke småtterier: LG Stanbyme Go er en bærbar TV du kan ta med ut på tur. (Foto: LG)

LG StanbyME Go

Den batteridrevne «koffert-TV-en» sitter montert på et fleksibelt stativ, og idéen er at du kan ha en enkel transportabel skjermløsning til underholdning mens du er ute på tur. LG-skjermen kommer med selskapets WebOS brukergrensesnitt, med olenty av apper og enkle spill. Den har både fjernkontroll og stemmestyring som en vanlig smart-TV, men er også touch-sensitiv.

LG StanbyGO sitter på et stativ som lar deg både svinge, vinkle, og vende skjermen mellom landskap- og portrettmodus. (GIF-animasjon: LG)

Hvorfor ikke bare bruke et nettbrett?

Mange funderer nok litt på hva man skal med en slik skjerm, når man allerede har en iPad eller lignende tilgjengelig. Men LG-skjermen er en mellomstor TV-skjerm, mer velegnet i en sosial setting, med flere seere samtidig.

Selve skjermen bruker et 27-tommers IPS LCD-panel med Full HD-oppløsning (1920×1080) og 60Hz, og den har både HDMI-inngang og innebygde høyttalere.

Batteritiden er begrenset til tre timer, men vi er usikre på om dette er målt med full lysstyrke, og hvor godt skjermen faktisk duger til å se TV i dagslys. Det vil nærmere testing vise!

Pris og tilgjengelighet

LG StanbyME Go kan bestilles nå via LGs amerikanske nettsider, for 1000 dollar eller cirka 10500 kroner. Det er foreløpig usikkert om den også leveres til Norden. Om ikke, vil den jo være forholdsvis enkel å ta med hjem fra neste utenlandstur…

https://www.youtube.com/watch?v=uiZhFd4Yhb4

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top