TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

LG lanserer Posé – ny OLED-TV med lekker design

En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?

forfatter
Publisert 04.06.22 - 08:00

LG er kjent for sine kontrastrike OLED-TVer, og nå slipper de en ny modell i Objet-kolleksjonen for de virkelig designbevisste. LG har tidligere vist oss modellen Easel (65Art90) som kan lenes skrått inn til veggen: Den får nå selskap av lillebroren Posé!

01 LG OLED at MDW
LG Posé LX1. (Foto: LG)

LG Posé LX1: Design-OLED i 42″, 48″ og 55″

Posé er utviklet i samarbeid med det nederlandske designhuset Moooi, og er åpenbart laget for å kunne gli inn i velmøblerte hjem og stuer! Den kan stå fritt i rommet på egne ben, og har en øyevennlig design med buede kanter og en dempet, beige farge på skroget. Bakplaten har en snedig hylle hvor man kan sette eller oppbevare ulike ting, mens kabler ledes skjult ned gjennom foten. Slik sett bidrar TV-en til å redusere visuell «støy».

05 LG OLED at MDW 04 LG OLED at MDW
<
>
LG Posé (LX1). (Foto: LG)

Foruten et stilfullt utseende bør også bildekvaliteten være godt ivaretatt: Posé bruker LGs beste bildepaneler (OLED Evo) som vi allerede har god erfaring med fra tester av 2022-modellene C2 og G2. Dermed kan vi nok forvente oss lekre bilder med saftg kontrast og lysstyrke. Og når TV-en ikke brukes aktivt til film eller serie-underholdning, kan den svitsje til gallerimodus for visning av kunst eller fotografier – ikke rent ulikt det Samsung tilbyr gjennom sin populære lifestyle-modell The Frame. Men spør du oss, minner LG Posé også litt på Samsungs The Serif, som også kommer på egne ben.

Les også The Serif er en annerledes TV fra Samsung Vil du ha en TV som ikke ser ut som en TV? Da kan Samsungs formfine Serif være et friskt alternativ.

Pris og tilgjengelighet

LGs nyeste Lifestyle-skjermer vil bli vist under designmessen Salone dei Tessuti i Milano fra 7.-12. juni. 7-12. I følge LG skal Posé bli tilgjengelig i Europa i tredje kvartal 2022. Prisene er ikke kjent enda, men vi kan nok regne med at de blir noe høyere enn dagens «ordinære» C2 serie. Det blir gøy å sjekke om TV-en er like smart som den ser ut!

Les også LGs nye design-OLED kan dekkes til To nye modeller med sprek design lanseres rett over nyttår.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde