Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

LG lanserer Posé – ny OLED-TV med lekker design

En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?

Skrevet av / 04.06.22 - 08:00
LG lanserer Posé – ny OLED-TV med lekker design

LG er kjent for sine kontrastrike OLED-TVer, og nå slipper de en ny modell i Objet-kolleksjonen for de virkelig designbevisste. LG har tidligere vist oss modellen Easel (65Art90) som kan lenes skrått inn til veggen: Den får nå selskap av lillebroren Posé!

01 LG OLED at MDW
LG Posé LX1. (Foto: LG)

LG Posé LX1: Design-OLED i 42″, 48″ og 55″

Posé er utviklet i samarbeid med det nederlandske designhuset Moooi, og er åpenbart laget for å kunne gli inn i velmøblerte hjem og stuer! Den kan stå fritt i rommet på egne ben, og har en øyevennlig design med buede kanter og en dempet, beige farge på skroget. Bakplaten har en snedig hylle hvor man kan sette eller oppbevare ulike ting, mens kabler ledes skjult ned gjennom foten. Slik sett bidrar TV-en til å redusere visuell «støy».

05 LG OLED at MDW 04 LG OLED at MDW
<
>
LG Posé (LX1). (Foto: LG)

Foruten et stilfullt utseende bør også bildekvaliteten være godt ivaretatt: Posé bruker LGs beste bildepaneler (OLED Evo) som vi allerede har god erfaring med fra tester av 2022-modellene C2 og G2. Dermed kan vi nok forvente oss lekre bilder med saftg kontrast og lysstyrke. Og når TV-en ikke brukes aktivt til film eller serie-underholdning, kan den svitsje til gallerimodus for visning av kunst eller fotografier – ikke rent ulikt det Samsung tilbyr gjennom sin populære lifestyle-modell The Frame. Men spør du oss, minner LG Posé også litt på Samsungs The Serif, som også kommer på egne ben.

Les også The Serif er en annerledes TV fra Samsung Vil du ha en TV som ikke ser ut som en TV? Da kan Samsungs formfine Serif være et friskt alternativ.

Pris og tilgjengelighet

LGs nyeste Lifestyle-skjermer vil bli vist under designmessen Salone dei Tessuti i Milano fra 7.-12. juni. 7-12. I følge LG skal Posé bli tilgjengelig i Europa i tredje kvartal 2022. Prisene er ikke kjent enda, men vi kan nok regne med at de blir noe høyere enn dagens «ordinære» C2 serie. Det blir gøy å sjekke om TV-en er like smart som den ser ut!

Les også LGs nye design-OLED kan dekkes til To nye modeller med sprek design lanseres rett over nyttår.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top