Her er LGs nye lifestyle-TVer
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Her er LGs nye lifestyle-TVer

To nye modeller med sprek design lanseres rett over nyttår.

forfatter
Publisert 16.12.21 - 08:00

LGs 2022 TV-modeller lanseres egentlig først på CES-messen i Las Vegas i januar, men tradisjonen tro slipper LG små «drypp» fra 2022-sortimentet allerede nå før jul! Vi har nyss fått vite om deres nye Lifestyle TV produktserie, som angivelig skal være utviklet for dagens hjemme-sentrerte liv. .

De første modellene i serien heter LG Objet TV/65Art90 og LG StanbyME/27Art10. Begge skjermene har en ganske unik formfaktor, som skal bidra til at de lett kan gli inn i interiøret.

LG Objet TV (65Art90)

Denne 65″ OLED-skjermen er dekket med et lerret/stoffduk som kan heves og senkes etter hva TV-en skal brukes til. Stoffduken kommer fra danske Kvadrat og leveres i tre farger (Beige, Kvadrat Redwood og Green). Når man titter på TV vil duken være helt nedsenket, men den kan også dekke til skjermen delvis når den brukes til andre ting, med bl.a utvalgte livsstilsfunksjoner. Modusen Line View bruker for eksempel en del av skjermen til å vise oppdatert informasjon som klokkeslett og dato, og kan fungere som musikkspiller. I tillegg kan den vise eksklusive stillbilder med rom- og naturtema i gallerimodus.

65Art90 bruker et OLED evo-panel og den avanserte bildeprosessoren a9 gen.4, som vi kjenner fra toppmodellen OLED G1. Men LG Objet TV har også fått et 4.2-kanals lydsystem på 80 watt, som troligvis gir sprekere lyd enn en vanlig TV. Skjermen kan veggmonteres, eller stilles skrått inntil veggen med en helling på opptil fem grader, sier LG.

Les også Vi tester LGs OLED-flaggskip LG er tilbake med en oppgradert versjon av fjorårets beste og stiligste OLED-TV! Svarer G1 til forventningene?

https://youtu.be/ewTOUKwk4nw

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME 27Art10 er en batteridrevet (!) TV med batteritid på opptil tre timer. Den kan trilles rundt på et stativ med hjul, og skal egne seg til alt fra filmtitting til videokonferanser. Skjermen kan vris,vippes og roteres, heves og senkes, samt brukes både i stående og liggende format. Nesten som et slags…nettbrett? TV-en har touch-funksjon og støtter skjermspeiling (Mobile Screen Mirroring) og NFC via Android og iOS, med egen en holder for mobilen. Den kan også kobles til PC-en via USB eller HDMI. Bakstykket er kledd i et tekstilmønster i den eksklusive fargen Pure Beige. Når LG StanbyME ikke brukes som en TV, kan den i stedet brukes til å å vise frem kunstverk, bilder eller klokkeslett.

https://youtu.be/3hAzhspzAMU

 

LG Objet TV 65Art90 Front LG StanbyME 27Art10 LG StanbyME Bedroom LG StanbyME Kitchen LG StanbyME Living Room LG StanbyME Patio
<
>
LG Objet TV / 65Art90. (Foto: LG)

LGs nye Lifestyle TV-er presenteres under CES 2022, hvor vi trolig får vite mer om pris og tilgjengelighet.

Mer info: www.LG.com/CES2022 (fra den 4. januar kl 1700)

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend