Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Her er LGs nye lifestyle-TVer

To nye modeller med sprek design lanseres rett over nyttår.

Skrevet av / 16.12.21 - 08:00
Her er LGs nye lifestyle-TVer

LGs 2022 TV-modeller lanseres egentlig først på CES-messen i Las Vegas i januar, men tradisjonen tro slipper LG små «drypp» fra 2022-sortimentet allerede nå før jul! Vi har nyss fått vite om deres nye Lifestyle TV produktserie, som angivelig skal være utviklet for dagens hjemme-sentrerte liv. .

De første modellene i serien heter LG Objet TV/65Art90 og LG StanbyME/27Art10. Begge skjermene har en ganske unik formfaktor, som skal bidra til at de lett kan gli inn i interiøret.

LG Objet TV (65Art90)

Denne 65″ OLED-skjermen er dekket med et lerret/stoffduk som kan heves og senkes etter hva TV-en skal brukes til. Stoffduken kommer fra danske Kvadrat og leveres i tre farger (Beige, Kvadrat Redwood og Green). Når man titter på TV vil duken være helt nedsenket, men den kan også dekke til skjermen delvis når den brukes til andre ting, med bl.a utvalgte livsstilsfunksjoner. Modusen Line View bruker for eksempel en del av skjermen til å vise oppdatert informasjon som klokkeslett og dato, og kan fungere som musikkspiller. I tillegg kan den vise eksklusive stillbilder med rom- og naturtema i gallerimodus.

65Art90 bruker et OLED evo-panel og den avanserte bildeprosessoren a9 gen.4, som vi kjenner fra toppmodellen OLED G1. Men LG Objet TV har også fått et 4.2-kanals lydsystem på 80 watt, som troligvis gir sprekere lyd enn en vanlig TV. Skjermen kan veggmonteres, eller stilles skrått inntil veggen med en helling på opptil fem grader, sier LG.

Les også Vi tester LGs OLED-flaggskip LG er tilbake med en oppgradert versjon av fjorårets beste og stiligste OLED-TV! Svarer G1 til forventningene?

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME 27Art10 er en batteridrevet (!) TV med batteritid på opptil tre timer. Den kan trilles rundt på et stativ med hjul, og skal egne seg til alt fra filmtitting til videokonferanser. Skjermen kan vris,vippes og roteres, heves og senkes, samt brukes både i stående og liggende format. Nesten som et slags…nettbrett? TV-en har touch-funksjon og støtter skjermspeiling (Mobile Screen Mirroring) og NFC via Android og iOS, med egen en holder for mobilen. Den kan også kobles til PC-en via USB eller HDMI. Bakstykket er kledd i et tekstilmønster i den eksklusive fargen Pure Beige. Når LG StanbyME ikke brukes som en TV, kan den i stedet brukes til å å vise frem kunstverk, bilder eller klokkeslett.

https://youtu.be/3hAzhspzAMU

 

LG Objet TV 65Art90 Front LG StanbyME 27Art10 LG StanbyME Bedroom LG StanbyME Kitchen LG StanbyME Living Room LG StanbyME Patio
<
>
LG Objet TV / 65Art90. (Foto: LG)

LGs nye Lifestyle TV-er presenteres under CES 2022, hvor vi trolig får vite mer om pris og tilgjengelighet.

Mer info: www.LG.com/CES2022 (fra den 4. januar kl 1700)

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Scroll to Top