Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

CES 2023: Ny Philips Hue Sync TV-app til Samsung TV

Ny app fra Samsung og Signify gir overraskende muligheter - en slags "Ambilight" for Samsung TV?

Skrevet av / 05.01.23 - 02:44
CES 2023: Ny Philips Hue Sync TV-app til Samsung TV

Den nye appen Philips Hue Sync gjør det nå mulig å styre Philips Hue lysprodukter direkte gjennom Samsung-skjermen. Appen kommer som resultat av et nytt samarbeid mellom Samsung og Signify, selskapet bak Philips Hue belysning.

Philips Hue Sync app til nyere Samsung TV-er

Ambilight er et velkjent varemerke som de fleste forbinder med Philips TV, og slik vil det nok fortsatt være i fremtiden. Men nå kan det altså bli mulig å oppnå en lignende effekt med nyere Samsung TV.

– Dette er en utrolig milepæl i Philips Hues hjemmeunderholdningsreise og vårt stadig utviklende samarbeid med Samsung. Vi er stolte av å tilby mer oppslukende og personlig tilpassede opplevelser med vår nye Philips Hue Sync TV-app og ser frem til å bringe denne nye måten å aktivere surround-belysning til stuer over hele verden.» sier Jasper Vervoort, sjef for Philips Hue hos Signify.

Philips selger i dag en separat enhet, HDMI Sync Box som gjør det mulig å synkronisere fargene fra Hue-lyspærer, lysremser og lamper opp mot handlingen på TV-skjermen. Men denne har kun vært brukbar med eksterne videokilder slik som Blu-ray, Playstation og lignende.

Med integrert app-funksjonalitet i TV-en, kan man også utnytte lyseffekten til innebygde apper som Netflix, Youtube, Disney+ og lignende. Systemet skal i prinsippet fungere med alle typer innhold på skjermen, inkludert film og spill i 4K, 8K og HDR-kvalitet.

Den nye Philips Hue Sync appen til Samsung TV gjør det mulig å lyse opp veggen eller til og med hele rommet, med stemningslys som skifter i takt med fargene på TV-skjermen. (Foto: Signify)

Den nye Philips Hue Sync TV-appen tilbyr flere justeringsmuligheter: brukere kan stille inn hvor dynamisk og raskt lyset skal skifte med handlingen, justere lysstyrken på lysene, velge video- eller spillmodus etc. Man kan gjøre ytterligere tilpasninger ved hjelp av Philips Hue appen, og definere hvilke lamper som skal styres av TV-en, hvor de er lokalisert i forhold til TV-skjermen.

– Vi er glade for å bringe Philips Hue Sync TV-appen til Samsung TVer sammen med Philips Hue,» sier James Pi, leder for Experience Planning Group, Visual Display Business hos Samsung Electronics. «Denne innovative appen tilbyr brukerne våre en ny måte å oppleve TV-innhold på ved å fordype seg i favorittfilmen eller -spillet. Det bringer underholdning via TV-ene våre til et helt nytt nivå.

Pris og tilgjengelighet: Kun for nyere Samsung TV – og koster penger

Den nye appen heter Philips Hue Sync App og skal være nedlastbar til nye Samsung TV-er (modellnummer Q60B og høyere) fra og med i dag torsdag 5. januar. Appen blir imidlertid ikke gratis – den skal faktisk koste 130 euro eller nærmere 1400 kroner. Men det er da billigere enn en Sync Box, i det minste.

Les også Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Les også Få en stripete lyssabel i stuen Philips Hue Signe Gradient gulvlampe er det morsomste og mest allsidige Hue-produktet vi har testet hittil.
Les også Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletrelenken til dags dato.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Scroll to Top