Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Allente lanserer streaming-dongel med Google TV

Nå kan Allente-abonnentene sløyfe TV-boksen.

Skrevet av / 24.02.23 - 09:36
Allente lanserer streaming-dongel med Google TV

Den nordiske tv-distributøren Allente (tidligere Viasat/Canal Digital) lanserer nå sin egen «Allente Streaming Hub» i samarbeid med Google. Dette er i praksis en Chromecast med Google TV (4K-versjon) som er spesialtilpasset for Allente-abonnenter. Allentes tv-app kommer forhåndsinstallert på enheten, sammen med en rekke andre strømmetjenester.

For TV-tittere som er lei klumpete TV-bokser, kan dette være en kjærkommen nyhet. Man får tilgang til både lineære tv-kanaler og strømmetjenester via Allente Streaming Hub, hvor man kan bla mellom kanaler og annet strømmeinnhold. Fjernkontrollen har innebygd mikrofon for Google Assistant, så man kan be Google finne filmer, strømmeapper, spille musikk, kontrollere TV-en med mer, ved hjelp av stemmestyring.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.

– Allente Streaming Hub er den perfekte teknologien for de som ønsker rask og enkel tilgang til sitt tv-tilbud. Først og fremst tror vi at det kommer til å bli populært blant vår økende skare av strømmekunder, og blant de kundene som ønsker å legge til en tv-løsning til sin eksisterende løsning, eksempelvis på hytta», sier Mahmoud Mustapha, kommersiell direktør i Allente.

Først ut i Europa

– Lanseringen av Allente Streaming Hub, og det faktum at vi er de første i EMEA-regionen med en skreddersydd operatør-streaming-dongel med Google TV, har blitt gjort mulig som følge av samarbeidet mellom Allente, Google og SEI Robotics. Det blir utrolig spennende å få kundenes tilbakemeldinger på Allente Streaming Hub, og se hvordan vi kan ta nye steg på reisen mot å bli enda mer kundesentriske», sier Jon Espen Nygård, teknologidirektør i Allente.

 

Allente Streaming Hub med Google TV. (Foto: Allente)

Pris og tilgjengelighet

Allente Streaming Hub vil koste 792 kroner ved lansering, og kan kjøpes via Allentes nettside eller kundeservice. Produktet blir lansert samtidig i Sverige, Norge og Danmark, og senere også i Finland.

Les også Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Scroll to Top