Strømming

Sony tar opp kampen mot Netflix og Amazon.
Annonse
Annonse
forfatter

Både Netflix og Amazon, som begge tilbyr internettbasert strømming av film- og TV-serier, er allerede på banen med egenproduserte serier som for eksempel House of Cards og Orange is the New Black. Det var vært en enorm suksess for spesielt Netflix, og andre firmaer, som heller ikke tidligere har produsert TV vil også med på vognen som innholdsleverandører.

Da Microsoft lanserte Xbox One, annonserte selskapet da også at det på et tidspunkt ville komme en helt ny TV-serie, basert på Halo-spillene, produsert av selveste Steven Spielberg.

Og nå er det altså Sonys tur til å komme ned fra gjerdet som innholdsleverandør. Den rollen er naturligvis ikke ny for den japanske elektronikkgiganten, som også eier Sony Music og Sony Pictures, men det nye er at Sony Pictures nå vil produsere innhold – komedier, TV-serier og reality-TV – eksklusivt til PlayStation Network på PlayStation 4. Det skriver CNET.

Det amerikanske tech-mediet gjetter på at Sony vil basere en del av det eksklusive PSN-innholdet på populære spill, da innholdet – både spill og TV/film – dermed blir servert på den samme plattformen.

Hvilke PS4-spill kunne du helst tenke deg å se som basis for en TV-serie eller en film?

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!