Search
Generic filters

Sony PlayStation Network får egne TV-serier

Sony tar opp kampen mot Netflix og Amazon.

Både Netflix og Amazon, som begge tilbyr internettbasert strømming av film- og TV-serier, er allerede på banen med egenproduserte serier som for eksempel House of Cards og Orange is the New Black. Det var vært en enorm suksess for spesielt Netflix, og andre firmaer, som heller ikke tidligere har produsert TV vil også med på vognen som innholdsleverandører.

Da Microsoft lanserte Xbox One, annonserte selskapet da også at det på et tidspunkt ville komme en helt ny TV-serie, basert på Halo-spillene, produsert av selveste Steven Spielberg.

Og nå er det altså Sonys tur til å komme ned fra gjerdet som innholdsleverandør. Den rollen er naturligvis ikke ny for den japanske elektronikkgiganten, som også eier Sony Music og Sony Pictures, men det nye er at Sony Pictures nå vil produsere innhold – komedier, TV-serier og reality-TV – eksklusivt til PlayStation Network på PlayStation 4. Det skriver CNET.

Det amerikanske tech-mediet gjetter på at Sony vil basere en del av det eksklusive PSN-innholdet på populære spill, da innholdet – både spill og TV/film – dermed blir servert på den samme plattformen.

Hvilke PS4-spill kunne du helst tenke deg å se som basis for en TV-serie eller en film?

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!