Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony PlayStation Network får egne TV-serier

Sony tar opp kampen mot Netflix og Amazon.

Skrevet av / 04.12.13 - 15:49
Sony PlayStation Network får egne TV-serier

Både Netflix og Amazon, som begge tilbyr internettbasert strømming av film- og TV-serier, er allerede på banen med egenproduserte serier som for eksempel House of Cards og Orange is the New Black. Det var vært en enorm suksess for spesielt Netflix, og andre firmaer, som heller ikke tidligere har produsert TV vil også med på vognen som innholdsleverandører.

Da Microsoft lanserte Xbox One, annonserte selskapet da også at det på et tidspunkt ville komme en helt ny TV-serie, basert på Halo-spillene, produsert av selveste Steven Spielberg.

Og nå er det altså Sonys tur til å komme ned fra gjerdet som innholdsleverandør. Den rollen er naturligvis ikke ny for den japanske elektronikkgiganten, som også eier Sony Music og Sony Pictures, men det nye er at Sony Pictures nå vil produsere innhold – komedier, TV-serier og reality-TV – eksklusivt til PlayStation Network på PlayStation 4. Det skriver CNET.

Det amerikanske tech-mediet gjetter på at Sony vil basere en del av det eksklusive PSN-innholdet på populære spill, da innholdet – både spill og TV/film – dermed blir servert på den samme plattformen.

Hvilke PS4-spill kunne du helst tenke deg å se som basis for en TV-serie eller en film?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top