Nyhet

PS5 slippes 19. november

Og prisene blir relativt hyggelige.
forfatter

Gaming-verdenen har store forventninger til neste generasjons Playstation-konsoll, og etter at Micosoft røpet slippdato og priser for sine Xbox Series X og forrige uke, har fokuset vært rettet mot Sony og deres nært forestående PS5-lansering.

Snart duket for Xbox-lansering Nå vet vi dessuten hvor mye de skal koste!

Som sagt, så gjort: under en livestreamet showcase-event onsdag kveld fikk vi, foruten en mengde aktuelle trailere på kommende spilltitler, også vite prisen og lanseringsdatoen for PS5! 

Sony Playstation 5 kommer 19. november til Europa. (Foto: Sony)

PS5 slippes 19. november

PS5 slippes 12. november i USA/Mexico/Australia, New Zealand og Sør-Korea, og 19. november i resten av verden. Prisen blir 399 dollar (ca 4499 kr inkl moms) for PS5 Digital Edition (uten Blu-ray diskdrev), og 499 dollar (ca 5499 kroner inkl moms) for versjonen med diskdrev. De to PS5-enhetene skal ellers være identisk rent ytelsesmessig, hvilket betyr at PS5 i praksis kan bli cirka 1000 kroner rimeligere enn toppversjonen av nye Xbox (Series X).

Oppdatering 18. september: Norsk pris på PS5 ser ut til å legge seg noe høyere enn først antatt: ca 5899 kr for PS5 og 4799 kr for PS5 Digital Edition. Flere butikkjeder, blant andre Elkjøp har nå åpnet for forhåndsbestilling av PS5.

Sjekk ut videoen fra PS5 Showcase eventet her:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.