PS5 slippes 19. november

Og prisene blir relativt hyggelige.
Annonse
Annonse
forfatter

Gaming-verdenen har store forventninger til neste generasjons Playstation-konsoll, og etter at Micosoft røpet slippdato og priser for sine Xbox Series X og forrige uke, har fokuset vært rettet mot Sony og deres nært forestående PS5-lansering.

Les også
Snart duket for Xbox-lansering Nå vet vi dessuten hvor mye de skal koste!

Som sagt, så gjort: under en livestreamet showcase-event onsdag kveld fikk vi, foruten en mengde aktuelle trailere på kommende spilltitler, også vite prisen og lanseringsdatoen for PS5! 

Sony Playstation 5 kommer 19. november til Europa. (Foto: Sony)

PS5 slippes 19. november

PS5 slippes 12. november i USA/Mexico/Australia, New Zealand og Sør-Korea, og 19. november i resten av verden. Prisen blir 399 dollar (ca 4499 kr inkl moms) for PS5 Digital Edition (uten Blu-ray diskdrev), og 499 dollar (ca 5499 kroner inkl moms) for versjonen med diskdrev. De to PS5-enhetene skal ellers være identisk rent ytelsesmessig, hvilket betyr at PS5 i praksis kan bli cirka 1000 kroner rimeligere enn toppversjonen av nye Xbox (Series X).

Oppdatering 18. september: Norsk pris på PS5 ser ut til å legge seg noe høyere enn først antatt: ca 5899 kr for PS5 og 4799 kr for PS5 Digital Edition. Flere butikkjeder, blant andre Elkjøp har nå åpnet for forhåndsbestilling av PS5.

Sjekk ut videoen fra PS5 Showcase eventet her:


/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

Vennligst bekreft før registrering

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon. Dette kommer kun noen få ganger i måneden. Du kan melde deg av når som helst.

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.
Nettopp slått kloa i en PS5 eller Xbox Series X? Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også. Vi har testet de beste TV-ene til gaming!
LG og Sonys nye toppmodeller er er propp fulle av finesser og ny teknologi. Men hvilken av disse 8K-TV-ene har den aller beste bildekvaliteten? La oss teste!
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.