TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Porsche Cayenne med Burmester surround

Glem ikke å krysse av for Burmester-anlegget når du bestiller din nye Porsche Cayenne. Da blir det hvert fall ikke kjedelig å sitte i kø.

forfatter
Publisert 08.03.10 - 19:59

Burmester har ikke lang fartstid i bilstereobransjen, men helt siden de laget anlegget i Bugatti Veyron, har de satset seriøst på high-end lyd i bil. Porsche Panamera kan allerede leveres med et rått anlegg fra Burmester, da er det rett og rimelig at man kan få samme lydopplevelse i den nye Porsche Cayenne også.
Den nye Cayenne kan leveres allerede i mai, vel og merke dersom du har satt signaturen på en kjøpekontrakt. Da bør du også husket å ha krysset av for anlegget fra Burmester, for det er vel ikke nok å kjøre den feteste luksus-SUV-en, man skal høre det også.

Hvert fall på innsiden. For der kan passasjerene nyte 16 høyttalere nennsomt plassert for nytelse, og drevet av 16 forsterkere på til sammen 1000 w. Burmester har spent opp sjenerøse 2,400 cm2 med membranflate i kupeen. Hvor subwooferen som drives av sin egen 300 w forsterker, naturlig nok har den største membranoverflaten.
Diskantelementene er ikke hvilke som helst elementer, men bånddiskanter av samme type som de man finner i Burmesters high-end høyttalere for hjemmebruk (Air Motion Transformer, AMT).

Burmester har programmert et lydoppset som skal være optimalisert for hver av sitteplassene, som også kompenserer for støy i kupeen under fart, slik at man kan nyte musikken uforstyrret.
Den nye Cayenne starter på 1,2 millioner, og ender i overkant av 2.2 millioner for en velutstyrt Cayenne Turbo Tiptronic S med 500 hk og 1000 w Burmester-forsterkere.
Oslo Hi-Fi Center
Porsche Norge

Annonse

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det! Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.
Er dette fremtidens sammenrullbare data? I forbindelse med selskapets egen Tech World '22 konferanse viste Lenovo frem et 'proof of concept' av en sammenrullbar skjerm til smarttelefoner og datamaskiner.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Følg Lyd & Bilde