Bilstereo:

Glem ikke å krysse av for Burmester-anlegget når du bestiller din nye Porsche Cayenne. Da blir det hvert fall ikke kjedelig å sitte i kø.

Burmester har ikke lang fartstid i bilstereobransjen, men helt siden de laget anlegget i Bugatti Veyron, har de satset seriøst på high-end lyd i bil. Porsche Panamera kan allerede leveres med et rått anlegg fra Burmester, da er det rett og rimelig at man kan få samme lydopplevelse i den nye Porsche Cayenne også.
Den nye Cayenne kan leveres allerede i mai, vel og merke dersom du har satt signaturen på en kjøpekontrakt. Da bør du også husket å ha krysset av for anlegget fra Burmester, for det er vel ikke nok å kjøre den feteste luksus-SUV-en, man skal høre det også.

Hvert fall på innsiden. For der kan passasjerene nyte 16 høyttalere nennsomt plassert for nytelse, og drevet av 16 forsterkere på til sammen 1000 w. Burmester har spent opp sjenerøse 2,400 cm2 med membranflate i kupeen. Hvor subwooferen som drives av sin egen 300 w forsterker, naturlig nok har den største membranoverflaten.
Diskantelementene er ikke hvilke som helst elementer, men bånddiskanter av samme type som de man finner i Burmesters high-end høyttalere for hjemmebruk (Air Motion Transformer, AMT).

Burmester har programmert et lydoppset som skal være optimalisert for hver av sitteplassene, som også kompenserer for støy i kupeen under fart, slik at man kan nyte musikken uforstyrret.
Den nye Cayenne starter på 1,2 millioner, og ender i overkant av 2.2 millioner for en velutstyrt Cayenne Turbo Tiptronic S med 500 hk og 1000 w Burmester-forsterkere.
Oslo Hi-Fi Center
Porsche Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.