Bilstereo:

Glem ikke å krysse av for Burmester-anlegget når du bestiller din nye Porsche Cayenne. Da blir det hvert fall ikke kjedelig å sitte i kø.

Burmester har ikke lang fartstid i bilstereobransjen, men helt siden de laget anlegget i Bugatti Veyron, har de satset seriøst på high-end lyd i bil. Porsche Panamera kan allerede leveres med et rått anlegg fra Burmester, da er det rett og rimelig at man kan få samme lydopplevelse i den nye Porsche Cayenne også.
Den nye Cayenne kan leveres allerede i mai, vel og merke dersom du har satt signaturen på en kjøpekontrakt. Da bør du også husket å ha krysset av for anlegget fra Burmester, for det er vel ikke nok å kjøre den feteste luksus-SUV-en, man skal høre det også.

Hvert fall på innsiden. For der kan passasjerene nyte 16 høyttalere nennsomt plassert for nytelse, og drevet av 16 forsterkere på til sammen 1000 w. Burmester har spent opp sjenerøse 2,400 cm2 med membranflate i kupeen. Hvor subwooferen som drives av sin egen 300 w forsterker, naturlig nok har den største membranoverflaten.
Diskantelementene er ikke hvilke som helst elementer, men bånddiskanter av samme type som de man finner i Burmesters high-end høyttalere for hjemmebruk (Air Motion Transformer, AMT).

Burmester har programmert et lydoppset som skal være optimalisert for hver av sitteplassene, som også kompenserer for støy i kupeen under fart, slik at man kan nyte musikken uforstyrret.
Den nye Cayenne starter på 1,2 millioner, og ender i overkant av 2.2 millioner for en velutstyrt Cayenne Turbo Tiptronic S med 500 hk og 1000 w Burmester-forsterkere.
Oslo Hi-Fi Center
Porsche Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.
Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.