Musikk

Mye tyder på at et nytt Bruce Springsteen-album er nært forestående.
forfatter

Kun fem måneder etter at albumet «High Hopes» ble sluppet, og litt over to år etter det fantastiske «Wrecking Ball»-albumet er det nå en god del som tyder på at en nytt (akustisk?) album er på vei fra verdens største rocker.

For litt over en time siden ble følgende melding publisert på «Sjefens» hjemmeside: «Coming soon.»

Supplert av følgende beskrivende (?) bilde:

june18

I hele fjor verserte det (godt kvalifiserte) rykter om at Springsteen hadde et nesten ferdig akustisk album på gang; så kom plutselig forlengelsen av Wrecking Ball-turneen (som varte i nesten 2 år med 133 konsert i 26 land og et publikum på rekordstore 3,5 millioner) – og deretter slapp han «High Hopes» på nyåret (primært bestående av uutgitte sanger fra det siste tiåret), med påfølgende konserter i Sør-Afrika, Australia/New Zealand og USA (hvor Lyd & Bilde selvsagt var til stede!).

P1000954
Bruce Springsteen i New Orleans, «New Orleans Jazz and Heritage Festival», den 3. mai i år.

Etter store rockealbum har han ofte hatt et behov for å roe det hele ned, gå dypere ned i materien og servere oss de mørkeste og beste akustiske låtene. Superdystre «Nebraska» (1982) kom etter det svært oppløftende «The River», «The Ghost of Tom Joad» (1995) kom etter hans gladperiode med dobbeltalbumene «Human Touch» og «Lucky Town», mens de akustiske perlene på «Devils & Dust» (2005) ble sluppet etter rockeeposet «The Rising».

Merk dere at både «The Ghost of Tom Joad» og «Devils & Dust» ble fulgt opp med to fantastiske akustiske turneer.

Følg med…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.