Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Klassiske filmplakater i bokform

Drew Struzans fantastiske tegninger samles i ny bok.

Navnet Drew Struzan er nok ukjent for mange, men de fleste har garantert sett minst ett av hans verker: Struzan er kjent for sine realistiske tegninger av Indiana Jones såvel som figurer fra Star Wars og Star Trek universet, og står bak filmplakatene til en rekke klassiske science-fiction og eventyrfilmer: Star Wars, E.T, Blade Runner, Indiana Jones, Back to the Future og ikke minst Harry Potter – the list goes on.

Nå utgis de spektakulære tegningene i bokform. Boka Oeuvre inneholder 250 ulike tegninger, cover, skisser og filmplakater, og forordet er skrevet av George Lucas.

Struzan tegnet den originale Star Wars-plakaten i 1977 for Lucas, som har sverget til hans tegninger siden.

Annonse

Ouvre slippes 14. oktober, og er en fin gave til den film- og hjemmekinofrelste, skulle vi tro.

Boken er på 314 sider og utgis av Titan Books.

Annonse
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.