Search
Generic filters

Jurassic Park blir 3D!

Det er 20 år siden Jurassic Park skremte oss. Nå kommer originalversjonen i 3D! Norsk kinopremiere blir 14. juni.

Sent i 2012 ble det offentliggjort at det skulle komme 3D-versjon av ”Jurassic Park”. Nå kommer den! Allerede førstkommende fredag 5. april har nemlig Jurassic Park 3D kinopremiere i USA.

Det er 20 år siden dinosaurene ble levende, i denne milepælen av en film – med den gang så spektakulære effekter at vi helt trodde på det vi så.

Noe mer er det egentlig ikke å si. Historien kjenner vi alle: To arkeologer blir med på en ekspedisjon til en park, hvor det viser seg at en eksentrisk vitenskapsmann har klonet frem dinosaurer basert på fossilt blod fra en forhistorisk mygg.

Noen planteetende brachiosaurer, et par velociraptorer og en tyrannosaurus rex på menyen, og vips har man en familiefilm fylt med spenning, vakre naturbilder og morsomme øyeblikk som når den plagsomme advokaten fullt fortjent blir dinosaurføde.

Originalfilmen holder stand selv i dag, selv med enkelte kunstige scener med flittig bruk av bluescreen og greenscreen. Hvorvidt 3D-effekter vil hjelpe den til å bli oppdatert til dagens standard på spesialeffektfronten, gjenstår å se.

At det er mulig å konvertere en klassisk 2D-film til 3D ble bevist med ”Titanic”. Men vi forbeholder oss retten til å være sunt skeptiske, og lar oss heller bli bevist feil. Men spent er vi selvsagt!

Norsk kinopremiere blir som nevnt 14. juni.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.