Sosialt nettverk

Kunstnere som ønsker å dele sitt arbeid enklest mulig til så mange som mulig, kan vurdere Dropr.
Annonse
Annonse
forfatter

Dropr er en meget enkel publiseringsplattform, med et superrent visuelt brukergrensesnitt. En digital og sosial portfolio, men i motsetning til for eksempel LinkedIn, er grensesnittet enklere og mer intuitivt. Visuelt appellerer det mer til den kreative biten i oss enn den skjema- og listeorienterte. Tanken er å hele tiden være så få klikk unna opplasting og fremvisning, som overhode mulig.

Sånn kan for eksempel profilen se ut.
Undertegnedes halvhjertede forsøk på en profil.

Du har tre muligheter for å legge til innhold: Skriv direkte inn, importer fra en annen av Dropr’s samarbeidstjenester, eller last opp fra datamaskinen.

Enkelt å laste opp innhold
Det er enkelt å laste opp CV som PDF, og avhengig av hvilke tjenester du har koblet opp mot (Vimeo, Soundcloud, Flickr, osv), kan du laste opp og publisere musikk, videoer, bilder og til og med 3D-modeller i CAD-format. Dropr er en visuell presentasjon av ditt arbeid, laget for å pares med andre arbeidsplattformer du er på. Ideen er at potensielle arbeidsgivere skal kunne se alt ditt arbeid direkte i portfolioen, selv dine CAD-filer, uten å måtte laste dem ned som filer og se dem med et program installert på harddisken.

Her kan du velge hvilke eksterne tjenestekontoer du vil koble sammen med din Dropr-konto.
Her kan du velge hvilke eksterne tjenestekontoer du vil koble sammen med din Dropr-konto.

Bare som et veldig raskt demoeksempel har jeg satt sammen en egen side her. Det er selvsagt enkelt å gjøre det mye mer profesjonelt og gjennomført enn hva jeg har gjort.

Sosial
I tillegg er tjenesten sosial, ved at man kan følge andres sider, og nye oppdateringer på disse vil poppe direkte opp på det virtuelle dashbordet. Tjenesten kan direkte tilknyttes dine eksisterende sosiale kontoer på Twitter, Facebook og LinkedIn, slik at dine oppdateringer når direkte ut til ditt nettverk.

Gratisversjon
Tjenesten er tilgjengelig gratis, men da med begrenset størrelse på filene du kan laste opp, og du får et veldig grunnleggende utseende på siden din. Alternativt kan du betale $9,99 i måneden eller $99 i året. Vi vil anbefale å starte med gratisversjonen, og deretter finne ut etterhvert om det er verdt å oppgradere.

 

Mer info: dropr.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.