Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nå kan du feste en Tile-sporer på kattens halsbånd

Skulle du gjerne ha holdt styr på katten slik du gjør med nøklene? Da er Tile Cats noe for deg.

Skrevet av / 29.04.23 - 17:18
Nå kan du feste en Tile-sporer på kattens halsbånd

Tile var det første selskapet som hadde fungerende sporingsbrikker til å holde styr på nøkkelringen, lommeboken og vesken din. Siden da har de fått konkurranse fra Samsung Galaxy Smarttag og Apple Airtag. Men de er fortsatt interessante ettersom de har det eneste produktet som fungerer uavhengig av hvilket merke du har på mobilen.

Tile for Cats (Foto: Tile)

Tile tilbyr forskjellige sporingsbrikker med ulik størrelse og ytelse, slik at du kan finne den som passer best til formålet ditt. Pro er størst og har lengst rekkevidde, Mate er standardbrikken, Slim passer i kredittkortlommen i lommeboka, og den knappeformede Sticker kan festes på nesten hva som helst.

Les også Mistet nøklene? Søk med Tile og finn dem igjen. Med lengre rekkevidde og beskyttelse mot stalking.

Men ingen av dem passer spesielt godt til å spore husdyr. Dette har de nå løst med et nytt tilbehør som kalles Tile for Cats. Det er rett og slett en silikonholder som er enkel å feste på halsbåndet til katten og som har plass til en Sticker-sporingsbrikke.

Tile for Cats (Foto: Tile)

 

“Pets play an important role in our lives and we strive to meet the needs of the entire family, or chosen family,” said Life360 Co-Founder and Chief Executive Officer Chris Hulls. “Our designers saw that users were seeking ways to monitor their cat’s whereabouts and creating makeshift attachments. So it was a no-brainer to develop a much-needed cat accessory for our ecosystem that connects and protects everyone and everything that matters most.”

Sporingsbrikken har en Bluetooth-rekkevidde på 76 meter og det innebygde batteriet varer i tre år. Takket være IP67-vanntetthet, er det ingen problemer med at katten løper rundt med den utendørs. Ved å koble familiemedlemmene til kontoen sin, kan alle samarbeide for å holde styr på hvor katten befinner seg til enhver tid.

Les mer: Tile for Cats

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Solcelle-backup på balkongen

Bedre luft med Smart Humidifier 2

Ny IKEA Trådfri-dimmer

Overvåkningskameraer fra Wiz

Hold hodet kaldt uten å gå konkurs

Pizzaen er klar på to minutter

Scroll to Top