Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MultiChill – fleksibel kjøl/frys fra Electrolux

Electrolux lanserer nå det integrerte kjøle- og fryseskapet MultiChill, bygget med bærekraftige materialer og innovative funksjoner - for eksempel en frysedel som kan justeres til kjøletemperatur.

Skrevet av / 25.10.23 - 10:00
MultiChill – fleksibel kjøl/frys fra Electrolux

I Electrolux 900 MultiChill kan temperaturen i frysedelen justeres mellom -15 °C og -24 °C eller +4 °C, og fryseren kan bli en forlengelse av kjøleskapet. Kjøleseksjonen har også en MultiChill-skuff med separat temperaturregulering, slik at du kan organisere optimale oppbevaringsforhold for kjøtt, fisk eller frukt og grønnsaker i skuffen.

I tillegg lar appen deg stille inn boksen på en temperatur for sikker tining, eller en spesiell temperatur for rester eller marinering, og motta et varsel via appen når maten er klar til tilberedning, opplyser selskapet.

Kombiskapet er designet for en enklere hverdag, og hjelper deg med å passe på at ulike typer mat oppbevares ved riktig temperatur og til riktig tid. Derfor anbefaler vi at du kobler skapet til appen vår for å motta varsler og enkelt bruke det på best mulig måte», sier Leif Eliassen Neksum, Training Manager i Electrolux.

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S). Foto: Electrolux

Kombiskapet er designet og produsert i Susegana i Italia. MultiChill er utviklet med bærekraft i fokus, både når det gjelder materialvalg og kjøleskapets holdbarhet, forteller Electrolux, og legger til at det er et av verdens første kjøleskap der over 70 prosent av de innvendige delene er laget av resirkulerbar plast.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i produksjonsanleggene våre i Italia. Vi er opptatt av bærekraft og er like opptatt av kjøleskapets holdbarhet som av maten som skal oppbevares i det. MultiChill representerer fremtiden innen bærekraftig kjøling», sier Vanessa Butani, Head of Sustainability i Electrolux.

Det nye kjøle- og fryseskapet har et totalvolum på 227 liter (165 liter kjøleskap pluss 62 liter fryser), målene 178x56x55 cm (HxBxD) og energiklasse D (192 kWh/år).

Pris og tilgjengelighet

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S) er tilgjengelig nå og koster 18.695 kroner.

Les også Bosch Flex Cool & Freeze Bosch har lansert et frittstående kjøle-/fryseskap med en kapasitet på 526 liter, hvor man på fire timer kan forvandle fryseren til et kjøleskap.
Les også Banebrytende kjøl- og fryseskap fra Electrolux I høst lanserer Electrolux et nytt kjøle- og fryseskap med Cooling 360°-teknologi og innervegger fremstilt av 70 % resirkulert plast.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top