Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kombinert kjøl/frys hvor fryseren kan gjøres om til kjøleskap

Bosch har lansert et frittstående kjøle-/fryseskap med en kapasitet på 526 liter, hvor man på fire timer kan forvandle fryseren til et kjøleskap.

Skrevet av / 17.10.23 - 15:57
Kombinert kjøl/frys hvor fryseren kan gjøres om til kjøleskap

Flex Cool & Freeze er navnet på Bosch siste nyhet innen kjøleteknikk – en kombinert, frittstående kjølefrys med et totalt volum på hele 526 liter (357 liter kjøl pluss 169 liter frys) med funksjon som lar deg forvandle fryseren til kjøleskap på kun fire timer. Når man trenger frysedelen igjen, tar det 12 timer å bytte tilbake.

Bosch opplyser at utsiden er i rustfritt stål som motstår fingeravtrykk, og innvendig er det to separate vifter som sørger for optimal luftsirkulasjon i både kjøle- og frysedelen. Ellers har man VitaFresh plus, som forlenger matens holdbarhet for å redusere matsvinn, og NoFrost, som sørger for automatisk avriming.

Bosch Flex Cool & Freeze KGP76AIC0N måler 186x75x82 cm (HxBxD) og er i energiklasse C (198 kWh/år). Den er utstyrt med Home Connect, noe som betyr at du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å fjernstyre og overvåke produktet.

Pris og tilgjengelighet

I skrivende stund er det ikke klart når KGP76AIC0N lanseres i Norden og hva den vil koste. Den er imidlertid tilgjengelig i Tyrkia i dag og koster 45 100 lira, noe som tilsvarer ca. 20 000 norske kroner med dagens valutakurs.

Les også Kjøle- og fryseskap i større format De siste årene har de frittstående kjøle- og fryseskapene vokst i størrelse, sier Siemens, som nå lanserer integrerte kjøle- og fryseskap i større volum.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Scroll to Top