Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Espressomaskin fra Smeg – i seks farger

Skrevet av / 28.09.23 - 09:00
Espressomaskin fra Smeg – i seks farger

Den nye espressomaskinen fra Smeg (EGF03) har en innebygd kvern med koniske skiver i rustfritt stål som sørger for en jevn kverning for å få frem alle smaker, og er utstyrt med et dobbelt varmesystem (Thermoblock) som gjør at dampfunksjonen er klar umiddelbart etter brygging, uten ventetid på melkeskumming.

Kaffebeholderen rommer 250 g kaffebønner, og du kan justere malingsgraden ved å vri med klokken for finere maling med en mer intens smak, eller mot klokken for grovere maling med en mildere smak.

Trykkmåler

En innebygd trykkmåler gjør det mulig å kontrollere om kaffen ekstraheres med riktig trykk, noe som er avgjørende for å oppnå den beste kaffesmaken. Du kan velge mellom fire ulike preinfusjonsprofiler (kort, standard, lang eller progressiv) og stille inn ekstraksjonstemperaturen på fire ulike nivåer, slik at hver espresso blir akkurat slik du vil ha den.

Vanntanken er på 2,5 liter, og den medfølgende melkekannen i rustfritt stål rommer 45 cl. Filterholderen har en diameter på 58 mm, mens espressomaskinen er 443 mm høy, 334 mm bred og 340 mm dyp.

Les også Fint skum også med plantebasert melk Sage lanserer nå Barista Touch Impress - en espressomaskin med en ny patentert melkeskummer som er designet for å skumme både kumelk og plantebasert melk til et fantastisk silkemykt mikroskum.

Pris og tilgjengelighet

Smeg EGF03 er tilgjengelig nå i fargene rød, hvit, svart, krem, pastellgrønn og blå (for å matche selskapets øvrige kjøkkenprodukter og hvitevarer i 50-tallsretroserien) og koster 10495 NOK.

Les også Øyeblikkelig varm eller kald kaffe Med De'Longhis nye kaffemaskin La Specialista Arte Evo kan du nyte både varme og kalde kaffedrikker.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Stillegående, kraftig og energibesparende

En bjørn i sortimentet

Ny og rimelig Roborock på markedet

Nye smartlys fra WiZ - ett av dem ser deg

To kverner i en kompakt kaffemaskin

Her finner du tilbudene under Black Week

Braun MultiGrill

Allsidig sikkerhetskamera fra Aqara

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 oppdatert

Miele Duoflex HX1

Elektrisk tannbørste som starter av seg selv

0
Scroll to Top