Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kaffemaskin for deg som digger plantebasert melk

Sage lanserer nå Barista Touch Impress - en espressomaskin med en ny patentert melkeskummer som er designet for å skumme både kumelk og plantebasert melk til et fantastisk silkemykt mikroskum.

Skrevet av / 05.09.23 - 15:53
Kaffemaskin for deg som digger plantebasert melk

For nøyaktig ett år siden lanserte Sage espressomaskinen Barista Express Impress, en videreutvikling av bestselgeren Barista Express, med den nye funksjonen «assisted tamping», som gjør at maskinen selv presser de nykvernede kaffebønnene inn i portafilteret med nøyaktig 10 kg trykk hver gang – og med en syv graders baristavridning for en 100 prosent jevn overflate.

Les også Øyeblikkelig varm eller kald kaffe Med De'Longhis nye kaffemaskin La Specialista Arte Evo kan du nyte både varme og kalde kaffedrikker.

Til de som foretrekker plantebasert melk i stedet for kumelk i sin latte, cappuccino eller macchiato, har Sage utviklet Barista Touch Impress, en espressomaskin med et patentert melkeskummingssystem – Auto MilQ – der du ganske enkelt velger havre-, mandel-, soya- eller kumelk på berøringsskjermen for å få det beste resultatet med hver type melk.

Sage Barista Touch Impress er selskapets andre maskin med «assisted tamping» på markedet, etter lanseringen av Barista Express Impress for et år siden. Illustrasjon: Sage

Den nye Sage Barista Touch Impress er en halvautomatisk espressomaskin med «assisted tamping», en berøringsskjerm som intuitivt guider brukeren gjennom bryggeprosessen, og Sages patenterte ThermoJet-varmesystem som sørger for at den optimale bryggetemperaturen oppnås på bare tre sekunder.

Baratza-kvern

Sage har inngått et samarbeid med Baratza og kunngjort at deres revolusjonerende teknologi nå blir tilgjengelig i alle Sage espressomaskiner med innebygd kvern. Barista Touch Impress er den første espressomaskinen med Baratza-kvern, med 30 innstillinger, og har smart dosering med kvernminne, noe som betyr at riktig kaffemengde i portafilteret beregnes automatisk basert på den siste kverningen. Maskinen viser riktig nivå og gir beskjed hvis du trenger å justere noe (for eksempel hvis du bruker nye eller andre typer kaffebønner).

Maskinen har en portafilter som er dimensjonert for å holde den perfekte mengden kaffe på 18-22 g, et optimalt trykk på ni bar og en presis vanntemperatur på 93 °C for en perfekt, balansert brygging, sier Sage.

Sage-BaristaTouchImpress1 Sage-BaristaTouchImpress4 Sage-BaristaTouchImpress7
<
>
Sage Barista Touch Impress. Foto: Sage

Pris og tilgjengelighet

Sage Barista Touch Impress er tilgjengelig i utvalgte butikker fra september 2023, og veiledende utsalgspris er 14.999 kroner.

 

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top