Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

De’Longhis tredje kaffemaskin med Cold Brew

Med De'Longhis nye kaffemaskin La Specialista Arte Evo kan du nyte både varme og kalde kaffedrikker.

Skrevet av / 28.08.23 - 17:00
De’Longhis tredje kaffemaskin med Cold Brew

Sommeren går mot slutten, men kaldbrygget kaffe er fortsatt en sterk trend, ifølge italienske De’Longhi, som lanserer kaffemaskinen La Specialista Arte Evo for å gjøre det enklere for flere å bli sin egen barista og nyte både varm og kaldbrygget kaffe, også kjent som Cold Brew.

Takket være det medfølgende baristasettet, som inneholder alt tilbehøret som trengs for å dosere, tappe og skumme melk, kan du enkelt skape en autentisk baristaopplevelse hjemme hos deg selv.

De’Longhi sier at Cold Extraction-teknologien gjør det mulig å brygge Cold Brew på under fem minutter, mens det vanligvis gjøres ved å bløtlegge malte kaffebønner i kaldt vann i opptil 24 timer

Cold Brew har en jevnere og mildere smak enn tradisjonell kaffe, så det er kanskje ikke så rart at den har blitt mer populær og verdsatt av en yngre målgruppe som nettopp har begynt å drikke kaffe. Mange får en aha-opplevelse når de prøver Cold Brew for første gang, for det åpner virkelig opp for en helt ny kaffeopplevelse», sier Victoria Avén, Product Marketing Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Iskaffe og Cold Brew

Mange forveksler ofte Cold Brew med iskaffe, sier De’Longhi og forklarer at disse to drikkene er som natt og dag når det gjelder bryggemetoder og smak. Iskaffe er tradisjonelt varmbrygget kaffe som serveres over is. Cold Brew, derimot, utsettes ikke for varme under bryggingen, noe som gir en jevnere og søtere smak som er mindre syrlig og bitter. I tillegg kan Cold Brew holde seg opptil 10 dager i kjøleskapet, i motsetning til iskaffe som ifølge selskapet best nytes umiddelbart.

Med lanseringen av La Specialista Arte Evo har De’Longhi utviklet oppskrifter som skal inspirere flere hjemmebaristaer til å være kreative med kaffen. For de som vil tilfredsstille søtsuget, er Cotton Candy Coffee perfekt, mens den kremete Creamy Collagen Boosted Iced Cold Brew passer for de som ønsker en helseboost, opplyser selskapet. Oppskriftene finner du lenger ned på siden.

De’Longhis nye La Specialista Arte Evo flankert av Eletta Explore (til venstre) og La Specialista Maestro. Foto: De’Longhi

La Specialista Arte Evo er De’Longhis tredje kaldbryggemaskin, etter den helautomatiske Eletta Explore som ble lansert i mars i år og den halvautomatiske (også kjent som manuell bønne-til-kopp) La Specialista Maestro som ble lansert i april.

Sammenligner vi La Specialista Maestro med den nye La Specialista Arte Evo, har den omtrent dobbelt så dyre Maestro et pumpetrykk på 19 bar (Arte Evo har 15 bar), en vanntank på 2,5 liter (1,7 liter) og fem temperaturinnstillinger (tre). Maestro er også utstyrt med to varmesystemer, mens Arte Evo har ett varmesystem, Maestro har My Latte Art-dampstaven og Lattecrema automatisk melkesystem, mens Arte Evo kun har My Latte Art-dampstaven. Maestro er også utstyrt med Bean Adapt Technology, Dynamic Preinfusion og Smart Tamping Station, funksjoner som Arte Evo mangler.

Les også Nå kan DeLonghi La Specialista Maestro lage cold brew-kaffe La Specialista Maestro i oppdatert utgave med den nyeste Cold Extraction-teknologien.

Pris og tilgjengelighet

De’Longhi La Specialista Arte Evo er tilgjengelig for kjøp hos www.delonghi.com og hos utvalgte forhandlere, den koster ca. 8 275 NOK

Les også Cold Brew på under 5 minutter De'Longhi La Specialista Maestro lager knallgod kaffe, mens alle rundt deg vil tro du er en proff. Den er relativt enkel i bruk – og den lager Cold Brew på under fem minutter!
De’Longhis oppskrift på sukkerspinnkaffe. Foto: De’Longhi
De’Longhis oppskrift på Creamy Collagen Boosted Iced Cold Brew. Foto: De’Longhi

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top