Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Dampskapet LG Styler med håndholdt steamer

LG har lansert en oppdatert versjon av sitt Styler-skap, nå med en håndholdt steamer og et forbedret vibrasjonssystem for kleshengere.

Skrevet av / 19.01.24 - 12:00
Dampskapet LG Styler med håndholdt steamer

Et dampskap brukes for å friske opp plagg og annet tilbehør, slik at du slipper å vaske like ofte, og da det brukes damp i stedet for vaskemiddel, er det et pluss for både miljøet og lommeboken.

Les også LG Styler er luksus til garderoben LG Styler puster nytt liv i tøyet, og kan i tillegg spare deg for en tur på renseriet.

Den nye Styler fra LG heter ganske enkelt New Styler, og en forskjell fra allerede lanserte modeller er at det finnes en håndholdt steamer i skapet som enkelt kan brukes til å fjerne skrukker og lignende uten at strykejernet må tas frem.

En annen forskjell er at de vibrerende kleshengerne, som tidligere ble kalt «Moving Hanger» og beveget seg fra side til side for å fjerne støv, i den nye modellen kalles «Dynamic Moving Hanger» og sies å gi en skånsom og kraftig klespleie med både vridende og roterende bevegelser.

Les også LG: Slutt på unødvendig vasking Å bruke damp i stedet for vaskemiddel eller renseri sparer både tid, penger og miljøet

En annen nyhet er «Dual TrueSteam», som bruker to varmeovner til å koke opp vann og generere damp, noe som gir mer presis kontroll over dampsprayens mengde og styrke. Det er også et innebygd ventilasjonssystem som automatisk sirkulerer luft i hele rommet, og New Styler har en avfuktingsfunksjon som kan samle opp opptil ti liter fuktighet fra rommet uten å åpne skapdøren, for å sikre et behagelig innemiljø og forhindre at klærne blir fuktige etter oppfriskning.

Den nye LG Styler er en multifunksjonell løsning for klespleie som sikrer optimal vedlikehold av ulike tekstiler og optimal brukervennlighet for kundene våre», sier Lyu Jae-cheol, CEO i LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgjengelighet

I skrivende stund vet vi ikke når New Styler vil bli lansert og hva den vil koste.

Les også Miele Aerium fresher opp klærne dine! Miele har avduket Aerium, en garderobe for oppfriskning av klær og annet tilbehør.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top