Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Aerium er et garderobeskap fra Miele.

Miele har avduket Aerium, en garderobe for oppfriskning av klær og annet tilbehør.

Skrevet av / 23.09.23 - 09:00
Aerium er et garderobeskap fra Miele.

En elegant kjole som har blitt krøllete etter bare noen timers bruk, kjøkkendunst fra et måltid på den lokale pizzeriaen som henger igjen i jakken, eller et utilsiktet regnskyll i frakken – tre eksempler på plagg som på den ene siden ikke trenger å vaskes, men som på den andre siden ikke kan legges tilbake i skapet.

Miele har introdusert Aerium som løsningen for å friske opp, glatte ut og tørke alle typer tekstiler ved hjelp av luft, damp og fine dufter, men uten vaskemidler og uten bruk av store mengder vann.

I enkelte land i Asia er klespleieskapene allerede storselgere, men i Europa er de fortsatt så godt som ukjente», sier Dr. Markus Miele, medeier og administrerende direktør i Miele.

Sko, hatter, kosedyr og til og med ryggsekker får tilbake sin tidligere friskhet i Miele Aerium, sier selskapet, og legger til at det finnes tre programmer som kan kombineres med «Hygiene»-alternativet for å drepe bakterier og virus, avhengig av individuelle behov.

Velprøvde komponenter som dampgenerator og varmepumpe, som kundene kjenner fra dampovner og tørketromler, sørger for effektiv og pålitelig drift.

Miele Aerium lanseres i 2. kvartal 2024 i fargene Obsidian Black og Brilliant White. Prisen er ukjent i skrivende stund.

Les også LG: Slutt på unødvendig vasking Å bruke damp i stedet for vaskemiddel eller renseri sparer både tid, penger og miljøet
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Stillegående, kraftig og energibesparende

En bjørn i sortimentet

Ny og rimelig Roborock på markedet

Nye smartlys fra WiZ - ett av dem ser deg

To kverner i en kompakt kaffemaskin

Her finner du tilbudene under Black Week

Braun MultiGrill

Allsidig sikkerhetskamera fra Aqara

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 oppdatert

Miele Duoflex HX1

Elektrisk tannbørste som starter av seg selv

0
Scroll to Top