Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Med et dampskap trenger du ikke å vaske klær like ofte

Å bruke damp i stedet for vaskemiddel eller renseri sparer både tid, penger og miljøet

Skrevet av / 31.03.23 - 17:47
Med et dampskap trenger du ikke å vaske klær like ofte

Det er nok mange av oss som vurderer om vi kan bruke et plagg igjen, lukter på det og kaster det i vaskemaskinen. Eller synes det ser litt skrukkete eller sjuskete ut, og bestemmer oss nok en gang for at det er like greit å vaske det. Det blir fort til overvasking og slitasje på klærne, samt unødvendig bruk av energi, vann, kjemikalier og ikke minst dyrebar tid.

Men ifølge LG er dette ofte helt unødvendig. Så lenge det ikke er direkte skittent, kan det være nok å dampe plagget for å stryke det glatt, friske det opp og fjerne lukt. Å gjøre det manuelt med hvert plagg er imidlertid like mye arbeid som å stryke klærne, og mange av oss gidder nok ikke det.

LG-Styler-1600-3 LG-Styler-1600-9 lg-styler-s3wf-angkladskap-pdp_zoom-3000 lg-S3MFC_Teddy-Bear
<
>
LG Styler (Foto: LG)

Derfor lanserer de nå LG Styler, et dampskap der du simpelthen henger opp klærne og trykker på en knapp. Skapet vibrerer kleshengerne slik at klærne retter seg ut, samtidig som de får en mild dampdusj, før de så tørkes skånsomt.

LG Styler kan kobles til Wi-Fi og styres med ThinQ-appen, der du kan følge med på rengjøringsprosessen. Men viktigst av alt er at du kan kjøre spesialprogrammer, som å sterilisere barnas kosedyr, varme opp badekåpen eller kjøre dressprogrammet i stedet for å bruke penger på renseri.

Skreddersydde programmer kan kjøres via appen (Foto: LG)

Da skapet har innebygde vanntanker, trenger det ikke å stå i vaskerommet. Det kan fint plasseres i gangen, garderoben eller på soverommet – hvor hen du måtte ha plass.

LG Styler leveres i 3 forskjellige modeller, med 5 kleshengere eller 3 kleshengere, og hvite, svarte eller speilvendte dører. Alle har 1 buksehenger og en hylle.

LG Styler (Foto: LG)

 

Pris og tilgjengelighet

LG Styler vil koste mellom 21.495 NOK og 25.995 NOK avhengig av modell. De kan snart bestilles direkte fra LG, men er allerede på lager hos Elkjøp med levering i løpet av få dager.

 

Gardena Micro-Drip-systemet gjør hagen frisk og fin

Med et smart vanningssystem får hagen optimal vanning på rett sted og til rett tid

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Takk og farvel Chromecast

Stavmiksere som kutter ledningen

Ny robotstøvsuger fra Xiaomi

En ny fremtid for batteridrevne produkter

Nytenkende stavmikser fra Bosch

Mer high-tech rengjøringsutstyr fra Dyson

Scroll to Top