Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se ny 1923-trailer

SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!

Skrevet av / 29.11.22 - 11:40
Se ny 1923-trailer

En av TV-seriene som til gangs har vunnet en stadig større tilhengerskare de siste årene, er det moderne westerndramaet Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær. Over fire sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare ranchen og sin levemåte – med alle tenkelige midler. Sesong 5 hadde premiere for 15 dager siden.

Les også Det er valgår i Montana Femtesesongen av Taylor Sheridans suksesserie samler all Montanas makt i Dutton-dynastiets hender.

I prequel-serien 1883 (hadde premiere i januar i år) serverte serieskaper Taylor Sheridan oss den fascinerende forhistorien om Dutton-familien, og deres særs strabasiøse ferd for å etablere seg under nybrottstiden i USAs ødemark. Definitivt blant de beste seriene du kan strømme akkurat nå!

Den 15. februar i år annonserte så Paramount at de hadde bestilt flere episoder av 1883. Men hva betød egentlig det?

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

For i mars, til Deadline, uttalte Taylor Sheridan følgende:

We wanted to make a 10-hour movie that ended, and that’s what we did. For me, as a storyteller it feels close ended. I’m going to peek through the window of a different era and see what I see then.

Allerede i desember (opprinnelig annonsert til januar) kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nå er den første traileren her.

 

I den kommende Yellowstone-prequelen 1923 følger vi en ny generasjon av Dutton-familien under Den store depresjonen og forbudstiden i USA.

Altså ikke med de samme karakterene som vi har ble kjent med i 1883 – men fortsatt med Kevin Costners forfedre, i Dutton-familien, i begivenhetenes sentrum.

With the brilliant mind and gifted storytelling of Taylor Sheridan, we have created an entirely new world to explore with 1883 while expanding Yellowstone, and with 1923 we will open up a new chapter in this rapidly growing universe.

– Chris McCarthy, MTV Entertainment Studios president/CEO

1923_1 (1) 1923_1 (2) 1923_1 (7) 1923_1 (3)
<
>
1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollene i 1923 får vi ingen ringere enn de to legendene Helen Mirren og Harrison Ford!

Det nye kapittelet om Dutton-klanen vil sentreres rundt patriarken Jacob Dutton (Ford), og hans standhaftige kone Cara (Mirren); i deres søken etter å lede familien igjennom en tøff og vanskelig periode i amerikansk historie.

Jacob er bror til James Dutton, som var en av hovedkarakterene i 1883; spilt av Tim McGraw.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller spiller Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves og Jerome Flynn.

Tradisjonen tro figurerer multitalentet, og arbeidsnarkomanen, Taylor Sheridan som serieskaper, manusforfatter og medregissør! Serien er planlagt for to sesonger á 8 episoder.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

1923 har lenge hatt en oppsatt premieredato (på Paramount+) den 18. desember i USA, mens serien skulle slippes på SkyShowtime i Norden en gang i løpet av januar. Nå er dette endret.

SkyShowtime annonserer i dag at 1923 får premiere allerede den 19. desember i Norden! Det vil si, tidsoneforskjellen hensyntatt, samtidig med USA-premieren.

1923, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)
Les også Mer strømmeinnhold! Nykommeren på strømmemarkedet tar nå grep - og lover mer, og bedre, innhold.

Kan du ikke få nok av Taylor Sheridans skarpe penn? Fortvil ikke, for allerede nå kan du se Sylvester Stallone (!) i krim-komedien Tulsa King.

Les også Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.

Stallone spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Dwight bygger sakte opp en gjeng bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top