TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Guide

RELEASELISTE: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay – desember 2021

Disse seriene/filmene kan du strømme i desember.

Med julehøytiden rett rundt hjørnet, og de triste utsiktene til strengere koronarestriksjoner, må vi sette vår lit til strømmetjenestene for å bli underholdet i desember.

De syv største av dem har da også et rikholdig, og variert, desembertilbud.

Jordens hysteriske undergang Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence får, i en besk komedie, store utfordringer med å overbevise den amerikanske presidenten om at dommedag er nær.

Netflix

Den største av dem alle kickstartet måneden (1/12) med en av årets sterkeste filmer: The Power of the Dog. Benedict Cumberbatch leverer her en av sine sterkeste roller, som über-macho cowboy.

Filmene Single all the Way og Dark Waters er allerede ute.

Andre filmhøydepunkter er Voir (6/2), The Unforgivable (10/12) og italienske The Hand of God (15/12).

På selveste julaften kan du se av av årets beste, morsomste og mest skremmende filmer: Don’t Look Up. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep og Jonah Hill briljerer i denne satiriske komedien.

 

Sesong 5, del 2 av den spanske krimserien Papirhuset ble sluppet allerede den 3. desember. Så er det nok mange som venter på å se Henry Cavill i andresesongen av The Withcer; premiere 17. desember.

 

Den norske serien Bortført får Netflix-premiere den 10. desember, mens sesong 2 av publikumssuksessen Emily in Paris slippes 22. desember.

Helt i slutten av måneden (29/12) må du for all del ikke gå glipp av den nye, sterkt sjarmerende, svenske serien Folk med angst.

 

Disney+

Månedens definitive høydepunkt fra Mikke Mus & co er den nye Star Wars-serien The Book of Boba Fett. Blir tilgjengelig fra 29. desember.

 

Andre høydepunkter er The Big Leap (1/12), Ron i ustand og sesong 1-2 av Back to Life (15/12).

HBO Max

HBO Max smeller til med oppfølgersesongen til den norske komediekrimen Beforeigners, sesong 2 (5/12). Dessverre en langt mindre morsom, og interessant, sesong enn førstesesongen.

https://youtu.be/v_rCXOIAGUo

 

Fans av Sex and The City kan glede seg til en nytt gjensyn med Carrie, Charlotte og Miranda i oppfølgerserien And Just Like That… Premiere den 9. desember.

 

Andre høydepunkt er Landscapers (8/12), Hacks (15/12) og Station Eleven (17/12).

Prime Video

Ikke veldig mange spennende nyheter fra Jeff Bezos & Co denne måneden, men vi har store forventninger til thrilleren Encounter (10/12).

 

Den sjette (og siste) sesongen av sci-fi-serien The Expanse slippes den 10. desember.

Nicole Kidman som Lucille Ball kan bli en opplevelse; Being the Ricardos har premiere den 21. desember.

 

Apple TV+

Det er faktisk ingen nye titler son slippes på Apple TV+ i desember (!), men har du ennå ikke fått med den den nye sci-fi-serien Invasion, så anbefales den.

10. (og siste) episode av sesong 1 slippes den 10. desember.

 

Paramount+

Barnefilmen PAW Patrol: The Movie (rett fra kino) ble lansert på Paramount+ den 1. desember.

Den nye sangkonkurransen Queen of the Universe, med den britiske talkshowkongen Graham Norton som programleder, kommer 10/12.

Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgård og James Marsden spiller i den nye postapokalyptiske Stephen King-serien The Stand, som får premiere den 17. desember.

 

Det slippes også sesong 1-9 av 1990-tallsfavoritten The King of Queens, i tillegg til en rekke filmklassikere, som Mean Girls, Quentin Tarantinos Jackie Brown, Anchorman-filmene, Sin City, Falling in Love (med Robert De Niro og Meryl Streep), Clueless og Paolo Sorrentinos Youth.

PS! Om du ikke fikk med deg Bryan Cranstone i den meget habile krimserien Your Honor på HBO Nordic tidligere i år, så kan du fra den 7. desember se den på Paramount+.

 

Viaplay

Blant månedens nyheter på vår nordiske strømmetjeneste, så er det sesong 2 av krimserien Wisting (26/12) som vekker størst interesse.

Sven Nordin i «Wisting» (Foto: Viaplay)

På rolleliste står blant annet Sven Nordin, Mads Ousdal og Thea Green Lundberg.

Komplett liste over alle nye titler hos de største strømmetjeneste ser du nedenfor. God strømme-fornøyelse – og, en riktig gledelig jul 😊

[facetwp template=»releasedes»]

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Lyd & Bilde