TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Første trailer: And Just Like That…

Ventetiden er snart over for oppfølgerserien til "Sex and the City". HBO Max slipper i dag den første traileren - og premieredatoen.

forfatter
Publisert 12.11.21 - 16:01

Det er så visst ikke bare på kino man er overfokusert på remakes og reboots, også for strømmetjenestene har relanseringe av gamle «klassikere» blitt stadig mer vanlig.

Sist vinter besluttet HBO Max sågar å gjenopplive suksesserien Sex and the City (Sex og singelliv), som gikk fra 1998-2004. Oppfølgerserien skal hete And Just Like That…

Les også ALT du må vite om HBO Max! I dag transformeres HBO Nordic til HBO Max - slik kommer du deg på tjenesten.

Og, til glede for alle fans av serien, dette er ingen reboot, de originale skuespillerne (minus Kim Cattrall) dukker igjen opp på skjermen.

De seks sesongene (94 episodene) av serien om de fire New York-jentene Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) tok for seg deres overfladiske liv, med typisk I-lands-problemer, utfordringer på kjærlighetsfronten og et trøblete sexliv.

I dag slapp HBO Max den første traileren til oppfølgerserien:

https://youtu.be/KNLwEjJPbcs

 

Serien var i tillegg relativt nyskapende sett med feministiske øyne, der den ikke vek av veien for å ta opp temaer som kvinnelig seksualitet, lyst og hang til sexleketøy, samt sterke kvinner som stod på egne ben, både privat og i arbeidslivet.

De fire tett sammensveisede venninnene, som nærmet seg midtlivskrisen, delte på alt av gleder sorger og intime spørsmål. Sarah Jessica Parker var frontfiguren og fortellerstemmen. Under og etter serien ble hun et kjent moteikon.

Kjente føtter…, «And Just Like That…» (Foto: HBO Max)

Produksjonen av den ti episoder lange serien And Just Like That… har gått fore seg i New York.

Sarah Jessica Parker vender tilbake i hovedrollen som Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon som Miranda Hobbes, og Kristin Davis som Charlotte York.

Fra pressemeldingen kan vi lese:

Max Original-serien «And Just Like That…» er det nye kapitlet i den banebrytende HBO-serien Sex and The City. Vi følger Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) som navigerer reisen fra det kompliserte livet og vennskapene de opplevde i 30-årene til det nå enda mer kompliserte livet og vennskapene de opplever i 50-årene.

Rollebesetningen inkluderer Sara Ramírez, Chris Noth (tilbake i rollen som Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) og Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Les også Briljant! Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.

Utøvende produsenter er Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, og Michael Patrick King. Manusforfattere utgjør nærmest et halvt fotballag (!), inkludert King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg og Elisa Zuritsky.

Sarah Jessica Parker i «Sex and the City» (Foto: HBO)

Etter at originalserien ble stoppet kom det to spillefilmer, Sex and the City 1 og 2. Filmene (2008 og 2010) fikk relativt hard medfart av et samlet kritikerkorps.

Tittelen på den nye serien («And Just Like That…») er en lille homage til originalserien. Vi vil denne gangen følge Carrie, Miranda og Charlotte i det de bevarer, og foredler, det varme vennskapet som kvinner midt i  50-årene.

De 10 nye episodene produseres av Michael Patrick King (som hadde regi på både originalserien og filmene).

I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them.

Sarah Aubrey, sjef for originalserier, HBO Max

And Just Like That… kan strømmes fra HBO Max f.o.m. den 9. desember.

«Sex and the City» (Foto: HBO)

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend