Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny Dansk Netflix-serie nummer to, Equinox, har premiere 30. desember 2020

Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.

Skrevet av / 23.11.20 - 11:11
Ny Dansk Netflix-serie nummer to, Equinox, har premiere 30. desember 2020

Equinox er en karakterdrevet, overnaturlig thriller om en ung kvinne ved navnet Astrid (Danica Curcic), som er sterkt berørt av sin søsters og søsterens klasses uforklarlige forsvinnelse tilbake i 1999. Serien foregår i Danmark og hopper frem og tilbake mellom nåtiden og året 1999, hvor det hele begynte. 

Astrid er kun ni år gammel i 1999, da en klasse av ferske studenter forsvinner sporløst av uforklarlige årsaker. Astrid, som er søsteren til en av de forvunnede studentene, blir sterkt traumatisert og plages av skrekkinngytende syner i årene etter den uforklarlige hendelsen.

(Foto: Tine Harden/Netflix)

21 år senere i 2020, er Astrid på et radio-program, da marerittlignende syner plutselig begynner å dukke opp igjen. Da en av tre overlevende fra 1999 kontakter henne gjennom radioprogrammet og kort etter dør på mystisk vis, er Astrid fast bestemt på å finne ut hva som skjedde med søsteren og klassen hennes. Her oppdager hun en mørk og urovekkende sannhet, som involverer henne på måter hun aldri kunne ha forestilt seg.

(Foto: Tine Harden/Netflix)

Serien kommer ut av den kritikerroste podcasten Equinox 1985, som nådde til tops på iTunes podcast-hitliste. Serien Equinox er skrevet for Netflix av skaper Tea Lindeburg og er produsert av Apple Tree Productions av producer Dorthe Riis Lauridsen og executive producer og CEO Piv Bernth. Serien består av 6 episoder og den konseptuelle og kreative lederen av episode 1-4 er Søren Balle.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top