Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Nå kan du se Tenet på YouTube

Men bare de første seks minuttene.

Tenet den siste storfilmen fra Christopher Nolan –   har vært korona-årets nest mest sette film på kino(rett bak Bad Boys for Life). Nå slippes den endelig på Blu-ray, filmleie og digital nedlasting, og i den forbindelse har Warner Bros. sett sitt snitt til å slippe en lengre teaser-video på nettet. Faktisk er hele den 6:43 minutter lange prologen nå tilgjengelig på YouTube!

Tilgjengelig på 4K Blu-ray, iTunes/Apple TV ++

Hvis denne smakeprøven gjør deg sugen på din egen fysiske kopi av Tenet kan den nå kjøpes på 4K Blu-ray og vanlig Blu-ray hos de fleste forhandlere, deriblant Platekompaniet og CDON. Parallelt med dette slippes Tenet også for digital nedlasting på blant andre Google PlayiTunes og Apple TV.

Without further ado, her er prologen! (Sees best med skikkelig bilde og lyd!)

Skal du på kino? Kjør IMAX! Har du muligheten, sørg for at ditt neste kinobesøk blir i en IMAX-sal. Du vil ikke angre.
Odeon imax

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Men bare de første seks minuttene.

Men bare de første seks minuttene.

Men bare de første seks minuttene.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Men bare de første seks minuttene.

Men bare de første seks minuttene.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.