Nyhet

Nå kan du se Tenet på YouTube

Men bare de første seks minuttene.

Skrevet av / 14.12.20 - 11:04
Nå kan du se Tenet på YouTube

Tenet den siste storfilmen fra Christopher Nolan –  har vært korona-årets nest mest sette film på kino(rett bak Bad Boys for Life). Nå slippes den endelig på Blu-ray, filmleie og digital nedlasting, og i den forbindelse har Warner Bros. sett sitt snitt til å slippe en lengre teaser-video på nettet. Faktisk er hele den 6:43 minutter lange prologen nå tilgjengelig på YouTube!

Les også Hjernen din blir mentalt voldtatt! Christopher Nolans nyeste film er en herlig, tidvis absurd, blanding av James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.

Tilgjengelig på 4K Blu-ray, iTunes/Apple TV ++

Hvis denne smakeprøven gjør deg sugen på din egen fysiske kopi av Tenet kan den nå kjøpes på 4K Blu-ray og vanlig Blu-ray hos de fleste forhandlere, deriblant Platekompaniet og CDON. Parallelt med dette slippes Tenet også for digital nedlasting på blant andre Google PlayiTunes og Apple TV.

Without further ado, her er prologen! (Sees best med skikkelig bilde og lyd!)

https://youtu.be/8JEv0etfWrk

Les også Skal du på kino? Kjør IMAX! Har du muligheten, sørg for at ditt neste kinobesøk blir i en IMAX-sal. Du vil ikke angre.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top