Mediespiller:

En ny oppdatering av Apple TVs programvare, gir brukerne muligheten til å bruke andre fjernkontroller enn Apples egen, og støtter nå streaming av musikk til flere Apple TV-bokser eller Airport Express.

Enten elsker, eller så hater man Apple TV. Den lille mediespilleren har sine klare begrensninger, og misliker man iTunes mer enn kald levergryte, er det ingen vits å lese videre.
Men eiere av Apple TV-boksen, kan glede seg over at versjon 2.3 av programvaren til boksen, nå gir dem muligheten til å bruke andre fjernkontroller enn Apples egen. En Harmony One kan nå brukes sammen med Apple TV, og som vanlig programmeres til å styre resten av anlegget og flatskjermen.
Nytt er også volumregulering av musikken.
Apple TV støtter nå også musikkstreaming til en Airport Express eller flere Apple TV-bokser man måtte ha rundt i huset. Da kan man streame avspillingen fra Apple TV til en mottaker et annet sted i huset, bare aktiver AirTunes, så er man i gang.
Spillelister, podcasts og video man har liggende iTunes, skal nå kunne streames fra Mac-en (eller PC-en) til Apple TV.

En av de mest attraktive mulighetene med Apple TV, glimrer fremdeles med sitt fravær. I Norge er det ennå ikke mulig å leie film, kjøpe tv-serier eller film med Apple TV, slik mange Apple TV-eiere i mange andre har muligheten til.
Dermed anbefaler vi kun Apple TV med forbehold, for det er ingen god grunn til at en av de viktigste grunnene til Apple TVs eksistens, ikke skal være tilgjengelige for oss nordboere.
Apple TV

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition

Tilpass ditt gaming-lydkort

Nei, det heter ikke Pure Edition fordi RGB-lys er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tvert imot, her er det lys i alle bauger og kanter.