Mediespiller:

En ny oppdatering av Apple TVs programvare, gir brukerne muligheten til å bruke andre fjernkontroller enn Apples egen, og støtter nå streaming av musikk til flere Apple TV-bokser eller Airport Express.

Enten elsker, eller så hater man Apple TV. Den lille mediespilleren har sine klare begrensninger, og misliker man iTunes mer enn kald levergryte, er det ingen vits å lese videre.
Men eiere av Apple TV-boksen, kan glede seg over at versjon 2.3 av programvaren til boksen, nå gir dem muligheten til å bruke andre fjernkontroller enn Apples egen. En Harmony One kan nå brukes sammen med Apple TV, og som vanlig programmeres til å styre resten av anlegget og flatskjermen.
Nytt er også volumregulering av musikken.
Apple TV støtter nå også musikkstreaming til en Airport Express eller flere Apple TV-bokser man måtte ha rundt i huset. Da kan man streame avspillingen fra Apple TV til en mottaker et annet sted i huset, bare aktiver AirTunes, så er man i gang.
Spillelister, podcasts og video man har liggende iTunes, skal nå kunne streames fra Mac-en (eller PC-en) til Apple TV.

En av de mest attraktive mulighetene med Apple TV, glimrer fremdeles med sitt fravær. I Norge er det ennå ikke mulig å leie film, kjøpe tv-serier eller film med Apple TV, slik mange Apple TV-eiere i mange andre har muligheten til.
Dermed anbefaler vi kun Apple TV med forbehold, for det er ingen god grunn til at en av de viktigste grunnene til Apple TVs eksistens, ikke skal være tilgjengelige for oss nordboere.
Apple TV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.