Nyhet

Apple Music lansert på PlayStation 5

Apples musikktjeneste er nå tilgjengelig på PS5, med videoer i 4K-kvalitet.
forfatter

Apples musikkstrømmetjeneste Apple Music har nå landet på PlayStation 5. Dermed er over 90 millioner sanger og musikkvideoer (noen av dem i 4K-oppløsning) nå tilgjengelig via PS5, som er den første spillkonsollen til å støtte Apple-tjenesten.

Apple Music på PS5

Apple Music launches on PS5 today

– Fra og med i dag kan PS5-brukere med et Apple Music-abonnement nyte mer enn 90 millioner sanger fra Apple Music, titusenvis av kuraterte spillelister, musikkvideoer i 4K, Apple Music Radio som streamer dagens hits, klassikere og country live, og tilpassede spillelister basert på musikkpreferansene dine, skriver Erin Metzger, produktdirektør hos Sony Interactive Entertainment i et blogginnlegg.

Vi har så vidt sjekket ut Apple Music på redaksjonens PS5, og det ser lovende ut!

<
>
Apple Music byr på kjente artister, mest spilte hits etc. (Foto: Audun Hage)

Pris og tilgjengelighet

For å få tilgang til Apple Music på PS5 må du (foruten selve konsollen, selvsagt) ha et aktivt abonnement. . Apple Music er fra før tilgjengelig Apple iOS, Mac og TV-enheter, Windows- og Android-enheter, Sonos-høyttalere, og smart-TV-er fra Samsung. Og nå altså PS5!

Apple Music koster fra 49 kr/mnd (studentabonnement).

Disse enhetene får nå HBO Max Strømmetjenesten HBO Max er nå tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.