TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Støyfrie samtaler og gratis VPN

Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.

forfatter
Publisert 07.12.22 - 08:13

Google Pixel 7 Pro og Pixel 7-telefonene får nå en stor oppdatering, som inneholder en rekke nye, spennende funksjoner.

Da Pixel 7-telefonene ble lansert med et brak for nøyaktig to måneder siden, 6. oktober, var det en rekke innovative funksjoner som i første omgang utmerket seg med fraværet.

Les også Bildeskjønn Pixel Pixel 7 Pro er Googles referansemobil som viser hvordan Android 13 skal brukes. Og nå er den i Norge.

Det var slett ikke dårlige telefoner – faktisk vant Pixel 7 Pro prisen som årets beste smarttelefon i premiumklassen – men noen av de mest interessante AI-styrte funksjonene forble fremtidsløfter.

En del av disse løftene blir nå innfridd. Snart kommer det to store oppdateringer til Pixel 7-telefonene, som byr på helt nye funksjoner.

Til de som faktisk bruker mobilen til å snakke i, kommer funksjonen Clear calling. Ved hjelp av kunstig intelligens reduserer den bakgrunnstøyen fra for eksempel trafikk og fremhever stemmen til samtalepartneren, slik at lyden blir tydeligere i samtalen.

Security & privacy samler alle sikkerhetsfunksjonene i én meny, hvor man kan tilpasse beskyttelsen av telefonen, internettkontoer og tilpasse passord. Det er også mulig å få tips til å bedre privatlivsinnstillingene.

VPN by Google One – Pixel 7- og Pixel 7 Pro-eiere får gratis tilgang til en VPN-tjeneste. Det gir et ekstra lag med sikkerhet, og sikrer at nettleseraktiviteten er privat når du f.eks. er på nettet på caféen eller flyplassen.

Les også Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.

Oppdateringene kommer i to omganger, og du må være litt tålmodig når de skal installeres. Den største er på hele 547 MB, og kan fort ta mer enn en time å installere når den er nedlastet!

Og det stopper ikke der. Pixel Buds Pro-øreproppene får snart romlyd med headtracking, som vil si at lydbildet blir stående foran deg i rommet, selv om du vrir på hodet. Likt som på den dengang banebrytende Audeze Morbius. Men denne funksjonen kommer først 23. januar, når neste samling med funksjoner blir tilgjengelig.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Følg Lyd & Bilde