Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Google Pixel 7 Pro

Pixel 7 Pro er Googles referansetelefon som viser hvordan Android 13 skal brukes.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro er den første Pixel-telefonen vi har hatt mulighet for å legge hånd på. Men det har vært verdt ventetiden. Takket være en temmelig aggressiv prissetting av en meget fremragende mobil burde det være brunnlag for at Google kan tilkjempe seg en del av den skandinaviske mobilkaken. Spesielt skjermen og de tre gode kameraene skiller Pixel 7 Pro fra de fleste konkurrentene til prisen.

Noe som skiller mange high end-mobiler fra deres små premium-søsken er teleoptikken. I den pene mellomklassen må man oftest nøye seg med et standardkamera og en digital zoom. Men ikke i Pixel 7 Pro, som har en dedikert teleoptikk med ekte 5x forstørrelse.

Pixel 7 Pro er basert på Googles egen nyutviklede G2-prosessor, som skulle være optimert til kunstig intelligens. Og telefonen er proppet med automatiske funksjoner – hvor noen er virkelig smarte.

Pixel 7 Pro er utstyrt med 12 GB RAM og enten 128 GB eller 256 GB lager. Det plasserer den på linje med de fleste flaggskipmobiler anno 2022.

Skjermen på 6,7 tommer har en oppløsning på QHD+ (3120 x 1440 piksler) og en variabel oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz. Den leverer opptil 1000 nit lysstyrke ved HDR (og 1500 nit i hjørnene), så den burde være leselig selv på en klar sommerdag. Dette er sannsynligvis en av de beste mobilskjermene akkurat nå, og det er en fornøyelse å se og redigere bilder på den.

Google har med de nyeste Pixel-enhetene lagt seg i dragsuget bak Apple, men det er neppe sannsynlig at Apple-tilhengere av den grunn vil velge Pixel 7 Pro i stedet for iPhone 14 Pro Max. Noe som er synd, da man får en sammenlignbar kvalitet – men til halve prisen.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top