Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Galaxy S24 lanseres 17. januar

Den offisielle invitasjonen til Galaxy Unpacked 2024 har kommet. Samtidig florerer nettet av nye rykter om priser og kommende Galaxy AI-funksjoner.

Skrevet av / 03.01.24 - 18:15
Samsung Galaxy S24 lanseres 17. januar

«En revolusjonerende mobilopplevelse er på vei. Gjør deg klar til å oppdage en ny æra av muligheter med de nyeste Galaxy-innovasjonene som er utviklet for å endre hvordan du lever, kommuniserer og skaper. Den nye Galaxy S-serien vil sette en høyere standard for den mest intelligente mobilopplevelsen noensinne.»

Slik innbyr Samsung offisielt til Galaxy Unpacked 2024, som finner sted 17. januar, denne gangen i San Jose i California.

Du kan følge arrangementet direkte fra kl. 19.00 på Samsungs YouTube-kanal, og L&B Home vil også være til stede i San Jose, hvorfra vi vil dekke arrangementet.

Gamle og nye rykter om Samsung Galaxy S24-serien

Ryktene har svirret en stund nå, og siden slutten av november i fjor har vi kunnet vise bilder av de kommende Galaxy S24-mobilene flere ganger.

Les også Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra deler design med forgjengeren, men det er likevel små forskjeller, ifølge nye lekkede bilder.
Serien vil angivelig bestå av tre modeller: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ og Samsung Galaxy S24 Ultra (modellene ser ut til å være bekreftet i dette offisielle dokumentet fra Samsung i Columbia).
Vi har også skrevet om flere av spesifikasjonene. Blant annet vil alle modellene ha en flat OLED-skjerm med opptil 2600 nits lysstyrke og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. De to minste modellene er laget av aluminium, mens Ultra-modellen, i likhet med iPhones nyeste toppmodeller, nå er laget av titan.
Les også Bilder av Galaxy S24 Ultra har lekket ut Takket være veltimede reklametavler i Brasil vet vi nå nøyaktig hvordan Samsungs kommende flaggskip ser ut.
Men nå som den offisielle lanseringen nærmer seg, begynner det å florere av nye rykter. Blant annet om den nye Galaxy AI-funksjonen.
Blant de nye AI-alternativene er Live Translate, som skal kunne oversette telefonsamtaler i sanntid mens samtalen pågår. I første omgang sies det at engelsk og spansk vil bli støttet.

En annen Galaxy AI-funksjon skal være forbedret bilderedigering, noe vi allerede kjenner fra Googles Pixel-telefoner, inkludert den splitter nye Google Pixel 8 Pro.

Dette blir prisen for Galaxy S24-serien

Den tyske tech-journalisten Roland Quandt fra Winfuture.de har også lekket de offisielle prisene i svenske kroner på det sosiale mediet X (tidligere Twitter). Tiden vil vise om informasjonen er korrekt, men han pleier å ha gode kilder i bransjen, så vi velger å dele prisene med forbehold om at vi ikke har hatt mulighet til å verifisere informasjonen selv.

(Det er sjeldent stor forskjell mellom norske og svenske priser da kursen er nesten lik, så vi regner med samme prissetting i norske kroner)

Den billigste Galaxy S24 med 128 GB innebygd lagringsplass, koster 11.490 kroner, mens den svært dyre Galaxy S24 Ultra med 1 TB lagringsplass koster hele 22.490 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top