Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Offisielle bilder av Samsung Galaxy S24 Ultra har lekket ut

Takket være veltimede reklametavler i Brasil vet vi nå nøyaktig hvordan Samsungs kommende flaggskip ser ut.

Skrevet av / 02.01.24 - 15:01
Offisielle bilder av Samsung Galaxy S24 Ultra har lekket ut

Vi har allerede fått vite at Samsung vil lansere sine neste toppmodeller uvanlig tidlig. Allerede 17. januar avholdes Galaxy Unpacked-arrangementet i USA. Vi har tidligere sett lekkede bilder på alle fargevarianter av Galaxy S24, Galaxy S24+ og Galaxy S24 Ultra. Men dette var små bilder, så det var vanskelig å se nøyaktig hvordan de ser ut i detalj.

Markedsavdelingen i Brasil har imidlertid vært litt for ivrige med å sette opp reklameplakater, som umiddelbart ble fotografert og lagt ut på nettet. På bildene ser vi Galaxy S24 Ultra i fargen Titanium Grey med en S Pen i matchende farge. Designet er svært likt Galaxy S23 Ultra. Vi får også se nærmere på de fire kameraene og laserfokusenheten.

Samsungs slagord for arrangementet ser ut til å være «AI is coming», og i den forbindelse har telefonene enten Exynos 2400- eller Snapdragon 8 Gen 3-brikkesett. De er bygget for å håndtere AI-funksjoner direkte på enheten uten å være avhengig av skytjenester.

Vi har også fått vite noen av spesifikasjonene. Alle får OLED-skjermer med 120 Hz oppdateringsfrekvens, opptil 2600 nit lysstyrke og Gorilla Glass Armour. De mindre modellene er bygget i aluminium, mens Ultra-modellen, i likhet med iPhones toppmodeller, nå er bygget i titan. Alle har IP68-klassifisering og fingeravtrykksskanner under skjermen, og Ultra-modellen leveres med S Pen.

Les også Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra deler design med forgjengeren, men det er likevel små forskjeller, ifølge nye lekkede bilder.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

2 hendelser på “Offisielle bilder av Samsung Galaxy S24 Ultra har lekket ut”

  1. Hans Petter

    Samsung Galaxy S24. Er en telefon jeg skulle ønske jeg hadde hatt råd til. Utrolige flott telefon,alle ville vært glad får å eie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top