Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus og OPPO lanserer samme brettbare mobil – samtidig

Snart kommer Open, den brettbare mobilen som Oneplus og OPPO har utviklet i fellesskap.

Skrevet av / 09.10.23 - 15:18
OnePlus og OPPO lanserer samme brettbare mobil – samtidig

Samsung har lenge hatt flere brettbare modeller, og de har etter hvert blitt etterfulgt av blant annet Motorola og Google. Nå avduker OnePlus og Oppo, som slo sammen sine utviklingsavdelinger i 2021, at de har produsert en ny brettbar mobil sammen. Og at de kommer til å gi den ut samtidig.

Les også OnePlus' brettbare mobil nærmer seg Som et stikk til Samsung presenterer OnePlus en bedre brettbar mobil med et litt annerledes navn.

Enn så lenge vet vi ingen offsielle detaljer. Men selskapene sier at vi kan se frem til et svært sofistikert hengsel. De opplyser at hengslet er nøkkelfunksjonen i de brettbare mobilene, ettersom funksjonaliteten er kritisk for mobilens holdbarhet. Som vi så på de første modellene på markedet, kan rusk som havner imellom halvdelene ødelegge skjermen.

Foto: Oneplus

På den brettbare modellen har OnePlus 35 patenter for kun hengslet. De avslører at det nye hengslet har 31 færre komponenter enn i OPPO Find N2 (som aldri kom på det nordiske markedet). Dette skal gjøre det mindre sannsynlig at noe feiler, og viser fremskrittene som er gjort når det kommer til materialvalg og robusthet. Hengslet er også 37 prosent mindre, noe som gjør det mulig å slanke mobilen og få plass til mer elektronikk.

Les også Nye Flip flopper ikke, men vi flipper ikke ut! Samsungs nyeste klappmobil er den beste hittil fra den koreanske mobilprodusenten. Det er bare ikke helt godt nok.

De forsikrer oss også om at OnePlus sin kjente «alert slider» fortsatt blir værende, bryteren som gjør det enkelt å bytte mellom ringetone, vibrering eller stillemodus. Da selskapet fjernet den på en tidligere modell ble det ramaskrik fra lojale kunder, så nå er den altså tilbake.

Les også Google bekrefter Pixel Fold Etter alle lekkasjene viser Google selv faktiske bilder av den omtalte brettbare mobiltelefonen i Pixel-familien.

Lekkasjer på nett antyder at lanseringen av Oneplus Open kan være rett rundt hjørnet.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

2 hendelser på “OnePlus og OPPO lanserer samme brettbare mobil – samtidig”

  1. Kai Henning

    Flip 5 er en meget bra tlf. Har hatt alle de andre store modellene. Med flip 5 er sammenleggbar kluet. Virkelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top