Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Offisielle bilder og video av Pixel Fold-mobilen

Etter alle lekkasjene viser Google selv faktiske bilder av den omtalte brettbare mobiltelefonen i Pixel-familien.

Skrevet av / 08.05.23 - 15:57
Offisielle bilder og video av Pixel Fold-mobilen

At Google jobber med en brettbar mobil er ingen hemmelighet, de har selv snakket om det siden 2019. Men i løpet av det siste halvåret har det plutselig begynt å dukke opp konkrete rykter og lekkasjer. I desember gjorde Twitter-brukeren OnLeaks en rendering av mobilen basert på lekkasjene, og for bare to uker siden så vi en video på Twitter som svært troverdig ut.

Årsaken til de stadig mer intense ryktene har vært at den skulle vises på Googles I/O-konferanse som holdes nå på onsdag. Og det viste seg å stemme! For å forhindre flere rykter, og kanskje også for å få litt oppmerksomhet selv, har Google nå lagt ut en video på sin egen Twitter.

Og gjett hva? Den ligner renderingen fra desember på en prikk. På utsiden har den en kameramodul som ligner mye på Pixel 7 Pro, i tillegg til en ganske stor skjerm. Hengselet, som ifølge ryktene skulle være mer robust enn konkurrentenes, ser veldig slitesterkt ut. Videre ser det ut til at den nesten komisk tykke kanten rundt hovedskjermen viste seg å være korrekt. Den skal visstnok være nødvendig for mobilens stabilitet.

Pixel Fold vil bli presentert i detalj på Google I/O den 10. mai. Og med tanke på hvor lang tid det tok før til og med den vanlige Pixel kom til Skandinavia, bør vi kanskje ikke ha for store forhåpninger om at den kommer hit ved lanseringen.

Pixel Fold er også å se i Googles nettbutikk.

Ryktene om Google Pixel Fold ser ut til å være sanne

Det har gått rykter om at Google jobber med en brettbar telefon, og nå har det dukket opp en video som viser det som muligens kan være en Pixel Fold.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Innebygd dashcam i Pixel?

Nye Garmin-hjelpemidler for jakt

Bedre hjerteovervåking med Galaxy Watch

Skap video og musikk på iPaden din

Ny Sony toppmobil til innholdsskapere

Hele tre nye dingser fra Google!

Scroll to Top