Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Offisielle bilder og video av Pixel Fold-mobilen

Etter alle lekkasjene viser Google selv faktiske bilder av den omtalte brettbare mobiltelefonen i Pixel-familien.

Skrevet av / 08.05.23 - 15:57
Offisielle bilder og video av Pixel Fold-mobilen

At Google jobber med en brettbar mobil er ingen hemmelighet, de har selv snakket om det siden 2019. Men i løpet av det siste halvåret har det plutselig begynt å dukke opp konkrete rykter og lekkasjer. I desember gjorde Twitter-brukeren OnLeaks en rendering av mobilen basert på lekkasjene, og for bare to uker siden så vi en video på Twitter som svært troverdig ut.

Årsaken til de stadig mer intense ryktene har vært at den skulle vises på Googles I/O-konferanse som holdes nå på onsdag. Og det viste seg å stemme! For å forhindre flere rykter, og kanskje også for å få litt oppmerksomhet selv, har Google nå lagt ut en video på sin egen Twitter.

Og gjett hva? Den ligner renderingen fra desember på en prikk. På utsiden har den en kameramodul som ligner mye på Pixel 7 Pro, i tillegg til en ganske stor skjerm. Hengselet, som ifølge ryktene skulle være mer robust enn konkurrentenes, ser veldig slitesterkt ut. Videre ser det ut til at den nesten komisk tykke kanten rundt hovedskjermen viste seg å være korrekt. Den skal visstnok være nødvendig for mobilens stabilitet.

Pixel Fold vil bli presentert i detalj på Google I/O den 10. mai. Og med tanke på hvor lang tid det tok før til og med den vanlige Pixel kom til Skandinavia, bør vi kanskje ikke ha for store forhåpninger om at den kommer hit ved lanseringen.

Pixel Fold er også å se i Googles nettbutikk.

Ryktene om Google Pixel Fold ser ut til å være sanne

Det har gått rykter om at Google jobber med en brettbar telefon, og nå har det dukket opp en video som viser det som muligens kan være en Pixel Fold.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Huaweis etterfølger kommer tilbake

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Scroll to Top