Nyhet

OnePlus tenker annerledes med navnet på sin brettbare

Som et stikk til Samsung presenterer OnePlus en bedre brettbar mobil med et litt annerledes navn.

Skrevet av / 27.07.23 - 15:55
OnePlus tenker annerledes med navnet på sin brettbare

Gårsdagens lansering av to brettbare mobiler, Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5, har neppe gått noen som følger med på mobilnyheter hus forbi. For å henge med på hypen og samtidig gi Samsung et lite stikk, benyttet Oneplus anledningen til å slippe nyheter om sin kommende modell.

Les også Samsung går nye veier Samsung forbedrer sine brettbare smarttelefoner over hele linjen.

I motsetning til alle de andre aktørene som kaller modellene sine Fold, slik som Samsung Galaxy Z Fold, Google Pixel Fold, Xiaomi Mix Fold og så videre, har de i stedet gått for navnet OnePlus Open.

Det som skiller den fra Z Fold 5, er at den har litt bedre spesifikasjoner. Der Galaxy Z Fold 5 nøyer seg med en indre skjerm på 7,6 tommer og en ytre skjerm på 6,2 tommer, har Oneplus Open en indre skjerm på 7,8 tommer og en ytre skjerm på 6,3 tommer. Dessuten har den mer minne med 16 GB sammenlignet med Samsungs 12 GB, og den skal ha raskere lading.

Les også Hele tre nye dingser fra Google! På kveldens Google I/O keynote fikk vi tre spennende produktlanseringer: den brettbare Pixel Fold, budsjettmodellen Pixel 7a og nettbrettet Pixel Tablet.

Det at Oneplus har en brettbar mobil på vei, er ikke overraskende med tanke på at søsterselskapet Oppo allerede har presentert Find N2 Flip.

Kilde: Phonearena

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top