Nyhet

Ny iPhone SE 3 får 5G

Apple har nettopp lansert ny iPhone SE. Designet er uendret, men man får lynrask ytelse for pengene

Skrevet av / 08.03.22 - 20:21
Ny iPhone SE 3 får 5G

Apple pleier å la det gå noen år mellom hver utgave av selskapets billigste smarttelefon, iPhone SE.

Men den nåværende modellen fra 2020 mangler 5G, så det var absolutt på tide at Apple i dag lanserte etterfølgeren iPhone SE 3.

Les også Tre år gammel design, fem år gammel skjerm og innmat fra 2020 iPhone SE er den beste mellomklassemobilen du kan kjøpe akkurat nå. Hvis du ellers kan godta et meget stort minus.

Den kommer nemlig med 5G samt med den samme lynraske A15 Bionic mobilprosessoren, som sitter i iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Sammen med prosessoren kommer den nyeste iOS 15.

iPhone SE 3
Apple har nettopp lansert en ny iPhone SE, som bl.a. kommer med 5G, A15 Bionic prosessor og er IP67-certificeret. (Foto: Peter Gotschalk)

På utsidenen har det ikke skjedd så mye siden sist. Designet er uendret, så også iPhone SE 3 ligner en iPhone 8 fra 2017, med 4,7″ skjerm og den fysiske Hjem-knappen med Touch ID på forsiden.

Apples nye budsjettmobil fås i tre farger – midnight, starlight og (Product)Red. Den blir tilgjengelig i butikkene fra 18. mars. I USA kommer den til å koste fra USD 429 for den billigste modellen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Scroll to Top