TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny iPhone SE 3 får 5G

Apple har nettopp lansert ny iPhone SE. Designet er uendret, men man får lynrask ytelse for pengene

forfatter
Publisert 08.03.22 - 20:21

Apple pleier å la det gå noen år mellom hver utgave av selskapets billigste smarttelefon, iPhone SE.

Men den nåværende modellen fra 2020 mangler 5G, så det var absolutt på tide at Apple i dag lanserte etterfølgeren iPhone SE 3.

Les også Tre år gammel design, fem år gammel skjerm og innmat fra 2020 iPhone SE er den beste mellomklassemobilen du kan kjøpe akkurat nå. Hvis du ellers kan godta et meget stort minus.

Den kommer nemlig med 5G samt med den samme lynraske A15 Bionic mobilprosessoren, som sitter i iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Sammen med prosessoren kommer den nyeste iOS 15.

iPhone SE 3
Apple har nettopp lansert en ny iPhone SE, som bl.a. kommer med 5G, A15 Bionic prosessor og er IP67-certificeret. (Foto: Peter Gotschalk)

På utsidenen har det ikke skjedd så mye siden sist. Designet er uendret, så også iPhone SE 3 ligner en iPhone 8 fra 2017, med 4,7″ skjerm og den fysiske Hjem-knappen med Touch ID på forsiden.

Apples nye budsjettmobil fås i tre farger – midnight, starlight og (Product)Red. Den blir tilgjengelig i butikkene fra 18. mars. I USA kommer den til å koste fra USD 429 for den billigste modellen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde