TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå kan du kjøpe Huawei Watch GT 3 Pro Titanium og Ceramic

Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.

forfatter
Publisert 22.06.22 - 16:41

Nå kommer flaggskipene Huawei Watch GT 3 Pro Titanium og Ceramic i butikkene. Og som navnet antyder er det snakk om smart-klokker i ekslusive materialer, titanium og keramikk.

Klokkene har høyoppløst AMOLED-fargeskjerm og fås i fem forskjellige versjoner samt i to størrelser, hhv. 46 mm og 43 mm.

Huawei Watch GT 3 Pro skal hjelpe brukeren med å få nøyaktige målinger når det gjelder trening og helse. De nye smartklokkene er utstyrt med EKG-analyse samt måleteknologien TruSeen 5.0+, som muliggjør svært nøyaktig måling av hjerterytme og oksygennivåer i blodet.

Les også Robuste smartklokker fra Garmin Med den nye tactix 7-serie fokuserer Garmin på taktiske funksjoner.
20211213 Support ROD 3021 CMYK e1649341786755

En av de nye funksjonene i Huawei Watch GT 3 Pro er forbedret vanntetthet. Etter 200 vanntrykkstester oppfyller den ingeniørstandarden EN 13319 og kan ifølge Huawei klare dykking ned til 30 meter dybde.

I tillegg til 100 forskjellige treningstyper finner man også en ny fridykkingsinnstilling som gir dykkeinformasjon i sanntid, som kan være nyttig om man vil lære seg fridykking.

Det er bl.a. en personlig treningsassistent som kan hjelpe med å bli flinkere til å holde pusten.

Titanium Ed. 2048x2048 1
Huawei Watch GT 3 Pro Titanium. (Foto Huawei)

Både tech-device og accessory

Med de nye smartklokkene fokuserer Huawei på brukere som setter like stor pris på teknologi som de gjør med design og mote.

Titanium Editions titaniumkapsel er polert for å gi et tredimensjonelt designuttrykk. Skjermen er laget av safirglass – et materiale som er nesten like hardt som diamant – og de andre materialene er følsomme nok til å registrere selv de minste endringer av kroppstemperaturen. Tykkelsen på klokken er redusert med 0,5 mm i forhold til Huawei Watch GT 2 Pro.

Les også Pen + smart = sant? En treningsklokke som er både pen og bra – finnes den?

Det er også safirglass i sensoren på det keramiske bakdekselet, som gir mer presis pulsmåling. Modellen er fremstillet av materialer som er skånsomme mot huden og som muliggjør automatisk måling av eventuelle temperaturforandringer.

Batteritiden på Huawei Watch GT 3 Pro-serien er oppgitt til 14 dager ved normalt bruker (åtte dager ved intenst bruk) for 46 mm versjonen og opptil sju dager (fire dager ved intenst bruk) for 43 mm versjonen.

GT 3 PRO Ceramic
Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. (Foto: Huawei)

Priser og tilgjengelighet

Begge smartklokkene kan kjøpes nå. De fås med både lenke og reim av lær eller syntetisk gummi. Prisene starter på 3.990 kroner for 43 mm-modellen og 4.490 for 46 mm-modellen.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Både analog og smart Med den nye klokken vivomove Trend blandes den analoge stilen med smarte funksjoner.
Test av Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ønsket å ha en ferdig test av den nyeste Samsung-topptelefonen klar til i dag. Men Samsung sa nei. Og den koreanske elektronikk-giganten er langt fra den eneste elektronikkprodusenten som lider av tvangsnevroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lanserer tre nye smarttelefoner med toppspesifikasjoner. Mobilene er tilgjengelig for salg allerede i dag.
lbpluss
Når nesten hele veien En svært bra treningsklokke som har alt. Inkludert katastrofal batteritid og høy prislapp.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
Følg Lyd & Bilde