TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Lekkasje avslører OnePlus 8T-spesifikasjoner

Kinesiske OnePlus er på vei med nye mobiler. De blir offisielt lansert i slutten av september, men de fleste detaljer om OnePlus 8T vet vi allerede nå.

forfatter
Publisert 04.09.20 - 10:29

OnePlus har kommet med et par nye telefoner på markedet i løpet av 2020. Utover den fenomenale flaggskipsmodellen OnePlus 8 Pro har den kinesiske mobilprodusenten også lansert premium-modellen OnePlus 8 samt mellomklasse-suksessen OnePlus Nord, som vi testet for bare noen uker siden.

Men kineserne ligger ikke på den late siden, og hvis vi skal tro på ryktene fra Androidcentral, er OnePlus snart igjen klare med nye smarttelefoner.

Det passer godt til selskapets vanlige syklus – som i 2019, hvor de lanserte OnePlus 7 og 7 Pro på våren, mens OnePlus 7T og 7T Pro kom i begynnelsen av oktober.

Les også Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Samme tidsplan følger de altså i år også, hvor vi ifølge Androidcentral kan regne med å se OnePlus 8T-serien så tidlig som i slutten av denne måneden.

Den absolutte toppmodellen – som sannsynligvis får navnet OnePlus 8T Pro – vet vi fortsatt ingenting om, men til gjengjeld har Androidcentral lekket nesten alle spesifikasjonene for premium-modellen OnePlus 8T, og hvis prisen stemmer så blir den garantert en av høstens mest ettertraktede smarttelefoner, tørr vi å tippe allerede nå.

Lekket illustrasjon av OnePlus 8T via Androidcentral. (Kilde: OxygenUpdater)

OnePlus 8T kommer til å ligne fjorårets toppmodell OnePlus 8 Pro. Dermed kommer 8T både med Snapdragon 865+ prosessor, 8 GB RAM samt 128 GB innebygd lagring.

I tillegg kommer en 6,55″ AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz – altså nøyaktig som OnePlus 8 Pro, selv om skjermstørrelsen fra OnePlus 8 bevares.

På baksiden av OnePlus 8T vil det sitte en kameramodul med fire linser, herunder en hovedlinse  med 48 MP oppløsning, en 16 MP ultravidvinkel, en 5 MP makro og en såkalt portrettlinse med 2 MP oppløsning.

OnePlus 8T kommer med Android 11 og OnePlus sin egen brukerflate OxygenOS i versjon 11.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Lekkasje avslører OnePlus 8T-spesifikasjoner”

  1. Sikkert en bra telefon, men jeg er i tvil om vi burde handle med skrekkregimet Kina i det hele tatt. Ville vi handlet med Tyskland i 1935 hvis vi hadde visst hva som var i emning. Etterhvert som vi lærer mer og mer om CCP sine handlinger og hensikter har jeg mistet gleden over min supre Huawei. Det blir ikke flere.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Nå er "USB-C" loven vedtatt Forbrukerne vil snart kunne bruke én enkelt ladeløsning for sine elektroniske enheter, melder EU-parlamentet.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Følg Lyd & Bilde