Nyhet

Lekkasje avslører OnePlus 8T-spesifikasjoner

Kinesiske OnePlus er på vei med nye mobiler. De blir offisielt lansert i slutten av september, men de fleste detaljer om OnePlus 8T vet vi allerede nå.

Skrevet av / 04.09.20 - 10:29
Lekkasje avslører OnePlus 8T-spesifikasjoner

OnePlus har kommet med et par nye telefoner på markedet i løpet av 2020. Utover den fenomenale flaggskipsmodellen OnePlus 8 Pro har den kinesiske mobilprodusenten også lansert premium-modellen OnePlus 8 samt mellomklasse-suksessen OnePlus Nord, som vi testet for bare noen uker siden.

Men kineserne ligger ikke på den late siden, og hvis vi skal tro på ryktene fra Androidcentral, er OnePlus snart igjen klare med nye smarttelefoner.

Det passer godt til selskapets vanlige syklus – som i 2019, hvor de lanserte OnePlus 7 og 7 Pro på våren, mens OnePlus 7T og 7T Pro kom i begynnelsen av oktober.

Les også Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Samme tidsplan følger de altså i år også, hvor vi ifølge Androidcentral kan regne med å se OnePlus 8T-serien så tidlig som i slutten av denne måneden.

Den absolutte toppmodellen – som sannsynligvis får navnet OnePlus 8T Pro – vet vi fortsatt ingenting om, men til gjengjeld har Androidcentral lekket nesten alle spesifikasjonene for premium-modellen OnePlus 8T, og hvis prisen stemmer så blir den garantert en av høstens mest ettertraktede smarttelefoner, tørr vi å tippe allerede nå.

Lekket illustrasjon av OnePlus 8T via Androidcentral. (Kilde: OxygenUpdater)

OnePlus 8T kommer til å ligne fjorårets toppmodell OnePlus 8 Pro. Dermed kommer 8T både med Snapdragon 865+ prosessor, 8 GB RAM samt 128 GB innebygd lagring.

I tillegg kommer en 6,55″ AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz – altså nøyaktig som OnePlus 8 Pro, selv om skjermstørrelsen fra OnePlus 8 bevares.

På baksiden av OnePlus 8T vil det sitte en kameramodul med fire linser, herunder en hovedlinse  med 48 MP oppløsning, en 16 MP ultravidvinkel, en 5 MP makro og en såkalt portrettlinse med 2 MP oppløsning.

OnePlus 8T kommer med Android 11 og OnePlus sin egen brukerflate OxygenOS i versjon 11.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Lekkasje avslører OnePlus 8T-spesifikasjoner”

  1. Finn Øyvind

    Sikkert en bra telefon, men jeg er i tvil om vi burde handle med skrekkregimet Kina i det hele tatt. Ville vi handlet med Tyskland i 1935 hvis vi hadde visst hva som var i emning. Etterhvert som vi lærer mer og mer om CCP sine handlinger og hensikter har jeg mistet gleden over min supre Huawei. Det blir ikke flere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top