Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: OnePlus 7 Pro

OnePlus i stedet for Huawei?

OnePlus 7 Pro er mobilen du skal velge i stedet for toppmodellene fra Apple, Huawei og Samsung.

Publisert 17.10.19 - 10:45
OnePlus 7 Pro

Mest populære tester

Anmeldelse
Big data ser deg – og Kiefer Sutherland gjør sitt ypperste for å forvirre deg; i en smått ujevn konspirasjonsthriller.
Nyhet
Nanoleaf er først ute med smartlamper som følger den nye Matter-standarden over Thread.
GRUPPETEST
I skyggen av iPad finnes det en gjeng kompetente nettbrett til rimelige priser som i noen tilfeller kan være et bedre kjøp.
Peter Gotschalk

Skjermen på OnePlus 7 Pro er et kapittel for seg. Oppløsningen er høy (516 ppi), det samme er lysstyrken. Og AMOLED-teknologien sørger for et knivskarpt skjermbilde og dynamiske farger. Men det er oppdateringshastigheten på 90 Hz som virkelig imponerer. I praksis betyr den høyere oppdateringshastigheten at hele brukergrensesnittet på OnePlus 7 Pro – alle menyer, ikoner og animasjoner – vises med flere bilder i sekundet enn på konkurrerende mobiler.

Med samme HDR 10+-teknologi som sitter i Samsung Galaxy S10+, sørger OnePlus dessuten for at støttet videoinnhold i for eksempel Netflix og YouTube, fremstår med bedre kontrast, mer dybde og mer realisme enn på noen annen mobilskjerm jeg har sett.

OnePlus 7 Pro BYR på en lydopplevelse som – på samme måte som skjermen – er noe helt for seg selv. OnePlus har nærmest innebygget ghettoblaster fra 80-tallet i 7 Pro. Så bra låter mobilen når man spiller spill eller ser på video uten bruk av hodetelefoner. Lyden gir til og med et ekstra lag dybde til den førnevnte så eksellente haptiske motoren, så man nærmest har følelsen av å sitte med en håndholdt spillkonsoll når man gamer.

Samtlige Benchmark-tester bekrefter min subjektive opplevelse av mobilen. Den nye toppmobilen fra OnePlus har den beste ytelsen og er den kraftigste mobilen vi noensinne har testet!

En slik heftig ytelse trekker strømmen ut av batteriet. Heldigvis kommer OnePlus 7 Pro med såkalt Warp Charge, som oversatt til norsk er 30 W hurtiglading som kan lade batteriet til 100 % på under en time.

Konklusjon

Du skal kjøpe OnePlus 7 Pro neste gang du går i butikken etter en ny flaggskipmobil. Så mye er sikkert.

Men OnePlus 7 Pro kommer med markedets suverent beste mobilskjerm, som med en oppdateringshastighet på 90 Hz og ny forbedret haptisk motor byr på en flytende, levende og lynrask brukeropplevelse som er unik. Sammen med et virkelig sterkt lydbilde og en ytelse som er helt i toppen, er det til å leve med at batteriet ikke er det beste på markedet. Spesielt når man ser på prisen. Selv den dyreste utgaven av OnePlus 7 Pro er markant billigere enn konkurrentene. Det må gjøre vondt for Huawei å se seg slått på pris. PGO

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top