Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google avslører detaljer om kommende Pixel Watch 2

Googles nye smartklokke får IP-sertifisering og nye sensorer.

Skrevet av / 13.09.23 - 12:40
Google avslører detaljer om kommende Pixel Watch 2

I et forsøk på å stjele noe av oppmerksomheten fra gårsdagens iPhone 15 og Apple Watch-lansering har Google sluppet noen videoer om sine kommende produkter. Først fikk vi vite noen detaljer om Pixel 8-mobilen og nå får vi også se smartklokken.

Les også Pixel 8 koster over 10.000 kroner Nå er ikke bare utseendet kjent, men også detaljene er snart klare, og det ser ut til at vi må sprenge sparegrisen.

I den korte videoen ser vi klokken snurre foran oss på skjermen, og hvis du har øynene åpne, kan du faktisk skimte noen detaljer. Den første og kanskje minst interessante er at designet i utgangspunktet er uendret. Den eneste forskjellen mellom modellene er at kronen ikke skiller seg like mye ut.

Skjermbilde fra Googles video

Mye mer interessant er det faktum at IP68-merkingen på baksiden er synlig. Forgjengeren ble sagt å være vanntett ned til 50 meter, en såkalt 5ATM-klassifisering, men manglet IP-sertifisering. Men den nye modellen er helt støvtett og trykkvannsbestandig, noe som betyr at den tåler å bli senket i vann på over 1 meters dyp i 30 minutter.

Skjermbilde fra Googles video

Det andre du kan se at sensorene på baksiden har blitt flyttet rundt, noe som sannsynligvis skyldes at man enten har forbedret sensorene eller lagt til nye. Det har gått rykter om at den vil arve den elektrodermale sensoren fra Fitbit, noe som vil gjøre det mulig å måle stressnivået.

Videoen viser også at Google begynner å ta imot forhåndsbestillinger av klokken 4. oktober. Det vil si samme dag som lanseringsarrangementet. Hvis den lanseres i Skandinavia. Ved lanseringen av Pixel 7 i fjor ble den første klokken vist frem, men da ble det konkludert med at den kun skulle selges i utvalgte land.

Les også Google vil proppe deg med Pixels Google Pixel-telefonen er bare begynnelsen. Pixel skal bli en stor familie av enheter i alle størrelser. Om du synes det ligner litt på Apple, er det neppe tilfeldig.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Huaweis etterfølger kommer tilbake

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Scroll to Top