Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google avduker nye Pixel-modeller to måneder før planen

Går forbi Apple i feltet: Google har overraskende fremskyndet lanseringen av de nye Google Pixel-telefonene og Pixel Watch 3 med to måneder.

Skrevet av / 26.06.24 - 14:29
Google avduker nye Pixel-modeller to måneder før planen

Google har hatt stor teknologisk suksess med sine Pixel-mobiler, som har fått stående applaus fra anmelderne. Brukerne har imidlertid vært litt mindre fanatiske. Faktisk vurderer 57 prosent av dem å bytte merke neste gang.

Men kanskje det handler om timing? Google har overrasket alle ved å gjennomføre en knipetangsmanøver som gjør at neste generasjon Pixel-telefoner og annen Pixel-maskinvare blir tilgjengelig for forbrukerne to måneder tidligere enn forventet. Tidligere enn sin største konkurrent, Apple, som tradisjonelt presenterer sine nye iPhone-modeller i september.

Les også Google utfordrer Apple og Samsung på tid Etter et års ventetid kom Googles smartklokke til Norge. Pixel Watch 2 gjør mange ting helt riktig, men ikke alle.

Det årlige Made by Google-arrangementet, der de nye enhetene presenteres, finner vanligvis sted i midten av oktober. Men Google avslørte i går, amerikansk tid, at arrangementet vil finne sted i California 13. august. Flere medier, inkludert Gizmodo, rapporterer dette.

Hva som nøyaktig vil bli avduket på arrangementet er foreløpig en hemmelighet. Vi har bare sett profilen til en telefon og romertallet IX. Men vi forventer minst to versjoner av den niende Google Pixel-telefonen, nemlig en Pro-modell som ligner på Google Pixel 8 Pro og en basismodell. Det går også rykter om en tredje Pixel-telefon, som kan være en kompakt versjon av Pro-modellen, slik at brukere med mindre hender og lommer kan få tilgang til en kraftig telefon. Dette kan gi Google et salgsboost, ettersom utvalget av toppmodeller i miniformat mildt sagt er begrenset. Spesielt etter at Asus, hittil kongen av lommeflaggskip, bestemte seg for å gå stort med Zenfone 11 Ultra.

Les også Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.

I tillegg til to eller tre Pixel-telefoner, forventer vi å se Google Pixel Watch 3. Igjen antyder ryktene at det endelig kan komme en større versjon av klokken. Dette ville være en velkommen oppgradering, ettersom de eneste to klagene på Google Pixel Watch 2 var størrelsen på urskiven og batterilevetiden. Og en større klokke vil naturligvis bety et større batteri.

Til slutt ville det ikke være overraskende om det kommer en ny versjon av Google Pixel Buds Pro. Spesielt siden Google i fjor valgte å fortsette med forrige års versjon.

Presentasjonen vil finne sted i California, men de siste to årene har Google valgt å holde lokale arrangementer i de skandinaviske landene. Om det samme vil være tilfelle i år, vet vi ikke ennå. Vi har forsøkt å få en kommentar fra Googles lokale representant, men så langt uten hell. Det virker imidlertid usannsynlig at Pixel-enhetene ikke også kommer til de skandinaviske landene.

Les også Pixel Pro fortsetter å imponere Noen ganger er det bedre med en mobil som er smartest i stedet for bare raskest.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Budsjettmobil og billig smartklokke fra CMF by Nothing

Google sier farvel til Samsung-brikker

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lekkasje avslører alt!

Rekordsalg av kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Stor lekkasje av Samsung Galaxy Watch

Den neste Google Pixel kommer 13. august

Scroll to Top