TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Devialet lanserer nye strømmeforsterkere

Franske Devialet debutert med et brak for å år siden, og følger opp med fire nye, høyst interessante forsterkermodeller.

En ganske unik forsterkerløsning med et lite analogt klasse A forsterkertrinn, som bruker digital forsterkning i tillegg for å øke effekten, skapte furore blant high-end entusiaster.

At forsterkerne så ut som en million, og kunne konfigureres med digitale og analoge innganger av brukeren selv, gjorde Devialet bare enda mer interessant. En forsterker som kan tilpasses individuelle brukere, er ikke hverdagskost.

Nå slipper franskmennene fire nye modeller, to stereoutgaver, en på 120 og en på 200 w, samt to dual mono-versjoner på 400 og 800 w!

Devialet 120

Devialet 120 blir den rimeligste med en pris på 4990 Euro, mens 200 kommer til å koste 6.990 Euro. Da får man ikke bare økt effekt, men også konfigurerbar MM/MC-platespillerinngang, subwooferutgang og digitalutgang.

Alle har ethernettilkobling til nettverket ditt, USB-inngang og er klar for trådløs strømming.

De har også SAM, Speaker Active Matching, som er en ny oppfinnelse fra Devialet, som tilpasser forsterkeren til høyttalernes elektriske egenskaper, for bedre matching mellom forsterker og høyttaler.

Noe vi gleder oss til å teste i praksis.

Her kan du lese mer om Speaker Active Matching.

 

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.