TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

SYMFONISK: IKEA og Sonos lanserer ny gulvlampehøyttaler

Det måtte jo komme: En gulvlampe med innebygd høyttaler! SYMFONISK gulvlampehøyttaleren slippes i januar.

forfatter
Publisert 08.12.22 - 13:16

IKEA og Sonos lanserte sine første samarbeid i SYMFONISK-serien for tre år siden, og nå får familien nytt tilskudd, i form av en gulvlampe, nærmere bestemt SYMFONISK gulvlampehøyttaleren.

SYMFONISK gulvlampehøyttaler. (Foto: IKEA)
Les også Usynlig Sonos-høyttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slått pjaltene sammen – og det har det kommet en virkelig vellykket livsstilshøyttaler ut av.

Vil gjøre det enklere å innrede med lyd

Gulvlampehøyttaleren er som resten av SYMFONISK-serien laget for å utnytte folks boareal best mulig, ved å kombinere lys og lyd i samme produkt.

SYMFONISK gulvlampehøyttaleren kommer med en lampeskjerm i bambus, men kan også skreddersys med forskjellige lampeskjermer, som selges separat.

  • Vi har lært mye om hvordan folk ønsker å innrede med lys og lyd. Vi
    vet også at mange ønsker å ha flere lyskilder på ulike nivåer i rommet for å skape den rette stemningen. Utfordringen med å ikke ha nok plass til et bord å sette lampen på, førte til at vi laget gulvlampen”, sier Stjepan Begic, designleder hos IKEA of Sweden.

Lampehøyttaleren kan også kobles sammen i stereo-par, og eventuelt også fungere som bakhøyttalere i et større Sonos hjemmekinooppsett. Høyttaleren kan legges til Sonos-appen, IKEA Home smart-appen og styres sammen med andre smart hjem-enheter gjennom IKEA Dirigera.

Les også IKEA Dirigera styrer smarthjemmet ditt IKEA Home smartappen styrer flere smartprodukter.
40c84422 950c 4129 82df 7d78c2249ffa

Pris og tilgjengelighet

Den nye SYMFONISK gulvlampehøyttaleren vil være tilgjengelig på alle IKEA-varehus og nettbutikker fra og med januar 2023 til 2495 kr.

PE890789 PE890788 PE890787 PE890785
<
>
(Foto: IKEA)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
lbpluss
Musikalsk hyllest til Italias fiolinmakere Sonus faber fornyer Homage-serien
Følg Lyd & Bilde