Piega ACE 50 Wireless og Piega ACE 30 Wireless
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Piega ACE 50 Wireless og Piega ACE 30 Wireless

Fire trådløse modeller i Ace Wireless-serien i stereo eller surround.

forfatter
Publisert 05.12.21 - 10:00

De har gjort det før, den gang var vi ikke så begeistret. For det forrige forsøket på å gjøre høyttalerne trådløse, strandet på mangelen av høyoppløst strømming. Selve høyttaleren var det ikke noe galt med, men Bluetooth er ikke hi-fi.

Nå ser det ut til at Piega har tatt til seg kritikken, og denne gangen trenger du ikke en ekstra boks for å koble til lydkilder.

Den kompakte Ace-serien har byttet ut kabelterminalene med innganger for det meste, både digitalt og analogt, og med alt innebygget er det bare å finne ut hvor man vil plassere høyttalerne i stuen.

Piega har rett og slett tatt et par Ace 20, og de gulvstående Ace 50, og bygget alt inn i høyttalerne. Det finnes til og med en subwoofer og en senterkanal, som også er trådløs og man kan koble opp flere par høyttalere i et 7.1-surroundoppsett.

Høyttalerne har også støtte for WISA sånn at man kan koble en WISA-tilpasset tv trådløst til høyttalerne.

Her er det støtte for høyopløst lyd, Spotify Connect, Google Chromecast – og Bluetooth – er inkludert. Men merkelig nok ikke AirPlay 2. Høyttalerne støtter dog Roon for de som vil samle strømmetjenestene i en bedre avspilleklient, og høyttalerne har faktisk HDMI med eARC for toveis kommunikasjon med tv-en i stuen.

ace-wireless-rx-backpanel-view-freigestllt-1 ace-wireless-tx-backpanel-view-freigestllt-1 Ace-30-Wireless_back_SP_productshot-I
<
>

Kjøper man et par Ace 30 eller Ace 50, får man to like høyttalere, men alle inngangene finnes bak på Tx-versjonen, mens Rx-versjonen er mottaker fra Tx som fungerer som sender av signalet.

Som man ser av bildene, har de også RJ45-inngang for CAT-kabler, hvis man vil koble sammen høyttalerne til et kablet nettverk.

De små Ace 30 bruker en 12 cm MDS-bassenhet fra Piega, og en AMT-bånddiskant som vi kjenner godt fra andre høyttalere. Den gulvstående Ace 50 Wireless, har fire 12 cm basselementer – to på innsiden, og en mellomtone på 12 cm i tillegg til AMT-diskanten.

Ace-50-Wireless-black_front-and-side-view-with-cover_weisserhintergrund Ace-50_silver_Front_Side_300dpi_weisserhintergrund_low Ace-50-Wireless-white_front-and-side-view-with-cover_weisserhintergrund
<
>

 

 

Den trådløse Ace Center, er bestykket med den samme AMT-diskanten, men med to 12 cm basselementer, og det finnes også en trådløs subwoofer som kan kobles sammen med høyttalerne i et 2.1- eller 7.1-oppsett., som kalles Sub Medium Rx.

Høyttalerne kan leveres i Piegas signaturfarge, eloksert aluminium, eller sort eller hvitt mot et lite pristillegg. Alle høyttalerne i Ace-serien bygges i Sveits.

Ace-Wireless-Lautsprecher-Produktebild Ace-30-Wireless-Lautsprecher-all-colors
<
>

De foreløpige prisene ser slik ut:

ACE 30 – fra 19.990 kr
ACE Senter Rx – fra 9.990 kr
ACE 50 – fra 39.990 kr
SUB Medium Rx – fra 17.990 kr
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Flaggskipserie markerer 50 år for PSB Synchrony-serien markerer 50 år med høyttalerhåndverk. Ikonisk grunnlegger er fortsatt med på laget.
Festhøyttalere og massevis av true wireless fra JBL Uansett smak og lommebok burde du finne et par trådløse ørepropper fra JBL som passer. De har også nye festhøyttalere.
Devialets første lydplanke på testbenken Devialet Dione gir TV-lyden et veritabelt løft, samtidig som den fungerer utmerket til musikk. Men det koster!
Samsungs beste lydplanke på testbenken En av våre favoritt-lydplanker er tilbake i finpusset versjon. Samsung HW-Q995B låter knallbra til film!
- Mindre og rimelige Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ut som om Sonos' planlagte Sub Mini blir forsinket noen måneder.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend