TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Marshalls kraftigste bærbare høyttaler

Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.

forfatter
Publisert 01.02.23 - 10:01

Marshall Middleton er den kraftigste bærbare Bluetooth-høyttaleren fra selskapet, for folk som ikke er fornøyd med en liten pingle av en høyttaler. Den har alt en vanlig bærbar høyttaler har, som bærehempe og lang batteritid på over 20 timer. Den er bare litt større.

Marshall Middleton 2
Foto: Marshall

Middleton er likevel liten sett i forhold til Boom Blaster-høyttalerne som JBL Boombox 2 og Sony SRS-XG300. I stedet er Middleton omtrent på størrelse med en av Sonys mest populære reisehøyttalere, Sony SRS-XB33.

Men Middleton veier nesten det dobbelte. Det bør bety en skikkelig byggekvalitet, og en høyttaler som tåler en ordentlig støyt. Så er den også IP67-klassifisert, som betyr at den er støt- og vanntett og tåler både regn og leire. To fenomen som festivaldeltakere er godt kjent med.

Les også Marshall-lyd i lomma Den er så liten at det nesten er naturstridig at den lager så mye lyd.
Marshall Willen 1

Kraftigere lyd med fire høyttalere

Marshall Middleton har fire høyttalerelementer; to diskanter og to basser. I tillegg sitter to slavebasser på baksiden, for å utligne trykket i kabinettet og gi fyldigere bass. Diskantene er plassert på hver sin kortside og spiller rett utover, slik at høyttaleren skal spre lyden 360 grader, og dermed låte likt for de som sitter foran og bak den.

En Dynamic Loudness-funksjon justerer fyldighet (kompresjon) ut ifra lydnivået du spiller på, slik at lyden oppfattes med bra bass også ved lave lydnivåer. Appstyring finnes også.

Marshall Middleton water
Foto: Marshall

Andre funksjoner

Høyttaleren er laget i 55 prosent gjenvunnet plast, og helt fri for miljøskadelig PVC. Den har ganske gjennomsnittlige 20 timers spilletid og 4,5 timers ladetid til fullt batteri, som bør holde for de aller fleste. Lader følger med. Ikke noe ord om hurtiglading.

Middleton har også innebygd powerbank-funksjon, og kan lade mobilen fra USB-utgangen.

Marshall Middleton beach water
Foto: Marshall

Marshall Middleton: Pris og tilgjengelighet

Den bærbare høyttaleren koster 3295 kroner, og kan kjøpes nå.

Mer info: marshallheadphones.com

 

Fakta:

  • Mål: 109 mm x 230 mm x 95 mm
  • Vekt: 1,8 kg
  • Forsterkereffekt: 2 x 20 W + 2 x 10 W Klasse D
  • Maksimalt lydtrykk. 87 dB @ 1 m
  • Frekvensområde: 50 Hz – 20 kHz
  • Stereo / Mono: Stereo
  • Tid til fulladet: 4,5 timer (5 V, 3 A)
  • Marshall Middleton lifestyle 2
    Foto: Marshall

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Legg igjen en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Aktive retrohøyttalere fra Klipsch Lyst på trådløse høyttalere som trøkker? Klipsch The Sevens og The Nines bør rocke opp kåken.
lbpluss
Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en sterk liten multiroms-bordhøyttaler som du kan ta med deg ut i hagen.
lbpluss
Fyldig lyd og full strømming Gulvhøyttalerne Audio Pro A38 er et innredningsvennlig alt-i-ett-stereoanlegg med musikkstrømming, multirom og TV-tilkobling.
lbpluss
Musikk i dusjen Ikea Vappeby er en liten Bluetooth-høyttaler som tåler å bli brukt i dusjen.
lbpluss
Bang & Olufsen Beosound A9 Ny generasjon Beosound hjemmehøyttalere.
Følg Lyd & Bilde