TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Kraftigere lyd og lengre spilletid

Marshall forbedrer bestselgeren.

forfatter
Publisert 29.05.22 - 10:00

De små Marshall-høyttalerne pleier alltid å spille tøft, men vi var litt skuffet over Emberton i vår test. Den spilte riktignok tøft, men vokaler og gitarer lød litt for slankt, syntes vi. Det håper vi er bedre i Marshall Emberton II, som både lover bedre lyd og lengre spilletid.

Batteriet skal holde til 30 timer (!) med musikk, og bare 20 minutter lading skal gi deg fire timer med musikk.

Les også Marshall-lyd i lomma Den er så liten at det nesten er naturstridig at den lager så mye lyd.
Marshall Willen 1

Høyttaleren er i praksis vanntett med IP-67-sertifisering, og den har fått Marshalls Stack Mode. Man kan koble sammen flere høyttalere og få enda mer lyd. Som forresten besørges av to fem cm store elementer drevet av 2 x 10 w effekt.

To slavebasser skal sørge for at høyttaleren rekker ned til 60 hz med nok kraft, og den 700 gram lette høyttaleren har også eq-justering av lyden, i Marshall-appen. Som du laster ned til mobilen, og som også brukes når du skal oppdatere høyttaleren.

Emberton II er allerede på vei ut i butikkene, priset til 1795 kr.

marshall nsl 2nd chapter emberton II 03 kevin castanheira highres
marshall emberton II

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
Følg Lyd & Bilde