Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

CES 2024: JBL PartyBox

Spiller lengre på utskiftbart batteri.

Skrevet av / 09.01.24 - 11:09
CES 2024: JBL PartyBox

Si partyhøyttaler og sjansen er stor fra at navnet JBL dukker opp. Ingen har et like bredt utvalg, fra den 40 kg tunge Ultimate, til små høyttalere som går i lommen. Og alt i mellom.

Nå er JBL klar med flere nye modeller i samme sjanger, deriblant JBL PartyBox Club 120, PartyBox Stage 320 og den trådløse mikrofonen PartyBox Wireless Mic. Som kan kobles trådløst sammen med høyttalerne.

Les også Trådløse partyhøyttalere til sommerfesten En partyhøyttaler er den perfekte løsningen for å skape en uforglemmelig fest! Vi har testet 7 festglade høyttalere for deg som digger god lyd.

De har utskfitbart batteri, PartyBox Club 120 spiller i 12 timer, mens den større PartyBox Stage 320 spiller i 18 timer på én lading. Mens Club 120 er forholdsvis bærbar, leveres. Stage 320 med hjul og teleskophåndtak, lik en trillekoffert.

PartyBox Wireless Mic. Foto: JBL

Den trådløse PartyBox Wireless Mic leveres i en pakke med to stykker, klar for en duett, og batteriet holder i 20 timer på en lading.

Høyttalerne og mikrofonen er i salg fra april 2024. JBL PartyBox Stage 320 koster 6.500, JBL PartyBox Club 120 4.500 kr, og JBL PartyBox Wireless Mics 1.500 kr for et par.

Auracast

JBL Xtreme 4. Foto: JBL

JBLs mindre og mer bærbare høyttalere, fornyes også. JBL Xtreme 4 har fått noe de kaller AI Sound Boost, som visstnok skal analysere lyden i sanntid ved hjelp av kunstig intelligens (?), for å optimalisere det akustiske utgangsnivået. Kort sagt handler det om å kunne spille høyt med lavere forvrengning. Xtreme 4 har to basselementer koblet til to passive bassradiatorer, en på hver side, og to mellomtone/diskanter. Spilletiden er oppgitt til 24 timer på én lading.

Den bittelille Clip kommer også i ny versjon, og Clip 5 har fått ny karabinkrok, og økt drivkraft (?), som vi tipper betyr mer effekt.

De nye høyttalerene blir tilgjengelig på no.jbl.com. JBL Xtreme 4 kan du kjøpe allerede i mars for  4.000 kr, mens JBL Clip 5 koster 800 kr i svart, og 700 for de andre fargene. En mindre modell kalt Go 4 lanseres også, til 600 kr i sort, og 500 kr i andre farger.

Alle får JBLs Auracast som gjør det mulig å koble sammen flere høyttalere, uavhengig av JBL-modell.

Live TWS 3 ørepropper og Quantum Stream

Foto: JBL

La oss ikke glemme JBL Live TWS 3-serien. En ny serie ørepropper med skjerm på etuiet.  Live TWS 3-serien består av ørepropper i tre ulike modeller kalt Buds, Beam og Flex, og alle har 1,45″ tommers pekeskjerm, JBLs True Adaptive støykansellering, Bluetooth 5.3 med LE med hi-res-lyd, og de er IP55 vanntette.

Les også Skikkelig hi-fi i øret Selv om de er bittesmå og prisen er overkommelig, er JBLs helt trådløse ørepropper mer enn voksne.

Til slutt, tre mikrofoner i Quantum Stream-serien, hvor den enkleste som bare kalles Talk vil koste 550 kr, den trådløse Quantum Stream Wireless 1.500 kr, og Quantum Stream Studio med kondensatormikrofoner og støtte for 192 kHz/24 bits-lyd, koster 1.700 kr.

JBL Quantum Stream Studio. Foto JBL
Les også Blåser ut vinduene Med til sammen 1100 W effekt er JBLs partyboks virkelig den ultimate partyhøyttaleren.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Høyttaler fra 1979 i ny utgave

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Lyd & Bilde
Scroll to Top